Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipankilubię

rzucić faceta pasożyta?

Polecane posty

Gość on co też pierze i sprząta
kurcze, jak tak czytam to co piszecie, to wychodzi na to że jestem ideałem faceta... w sumie może coś w tym jest... i dobrze mi z tym... ;)

Gość wszystkomuszerobic
Autorko uciekaj od tego gniota i to czym prędzej, wiem co mówię, straciłam na takiego durnia 2 lata, ale w końcu wykopałam dziada.Takie pasożyty nigdy się nie zmieniają, są niby cisi, spokojni, bezkonfliktowi i tak latami żerują na innych.Zerwij z nim czym predzej bo zmarnujesz czas i swoje ciężko zarobione pieniądze, wiem co mówię,byłam z takim dupkiem i gorzko tego pożałowałam.Teraz jestem szczęśliwa, mam wspaniałego faceta który mnie rozpieszcza i przy którym czuje się bezpieczna-wreszcie!

Gość absolutnie niemożliwe
kuźwa nie chodzi o księcia z bajki albo żeby facet robil wszystko w domu,chodzi o partnersto,wspólne wydatki a nie obarczanie kobiety mysleniem za dwoje,facet powinien zapenić jakies minimum,nie mówię o fanaberiach tylko o normalnym zyciu,jesli facet pomieszkuje u kobiety ale nie zamierza zrobic zakupów chociazby na 1 obiadek to o czy tu gadać? won z domu a pozatym faktem jest że opieka i praca kobiety w domu sie wyrównuje i nie ma co tego porównywać do faceta pasozyta w domu

Gość on co też pierze i sprząta
/ absolutnie niemożliwe / - a to nie widziały gały co brały...? a praca faceta to pikuś?

Gość tratatataaaaa
do ( absolutnie niemożliwe) z tym ,że pracy kobiety nie ma co porównywać, chyba przeginasz i to na maxa. Ty chyba myślisz, że praca kobiety, która nie pracuje jest nieporównywalna do pracy faceta w domu....ty chyba w domu nic nie robisz tylko przy kawce z koleżankami dupy obrabiacie innym ludzikom...taka to wasza praca. Albo "kochanie zrobiłam pranie" hehe wrzuciłam do pralki i włączyłam...wooow!!! pewnie spocisz się przy tej pracy. To Ty może porąbiesz drzewo, wrzucisz węgiel i pewnie się nie spocisz też. pozdrawiam Panie nic nie robiące. I w ogóle głupia jesteś...no to tyle.

Gość bar(a)bara
a on na to: "a co mi po niej? pracuje w kwiaciarni" szok i jeszcze raz szok! facet sie obrzydliwie odkryl niewazne jaka jest osoba, dla niego priorytetem jest ile kobieta przynosi kasy do domu z takim facetem szczescia sie nie zbuduje

Gość no niesttey trafiłaś na egoist
pierwszego sortu :-O ale z tym wstawaniem wcześniej by sie napić z Toba kawy, to juz nie przesadzaj, dobzre? ja swojego kocham nad życie i gwiazdkę z nieba bym mu ściągnęła :-P ale wcześniej nie wstanę niż muszę :-D nawet dla niego

Gość on-mocny
lol topic sprzed 4 lat :D ,pewnie autorka już dawno wymieniła gościa :D