Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiutka3

Proszę o odpowiedź!

Polecane posty

Witam! Chciałabym się kogoś poradzić, w pewnej sprawie dotyczącej mojego zdrowia, dopiero jutro idę do lekarza a martwię się i nie wiem co mi może być. Otóż zaczne od tego że jestem w 7 miesiącu ciąży, wszystko przebiega ok. od soboty czuję takie bardzo delikatne mrowienie nawet mrowienie o za dużo powiedziane tak jakby mi ktoś dmuchał powietrzem z ust na lewą rękę, nogę i lewą część twarzy. to trwało chwilkę i przechodziła i tak ze 3-4 razy w ciągu całej soboty. w niedziele tylko raz miałam takie odczucie w ręce, a dzisiaj tylko troszkę w nodze... no i sie zastanawiam czy to objaw jakiejś choroby o z tego co wiem to lewa strona ciała jest zależna od serca... czy poprostu nerwy ( bo jestem bardzo nerwową i lękową osobą) czy to powróci czy iść do kardiologa?? co o tym myślicie, w sumie chyba nic poważnego się nie dzieje ale nie chciałabym żeby któregoś dnia z tych objawów stało się coś gorszego. Proszę o poważne odpowiedzi. pozdrawiam!

Gość piwo karmi
idz do lekarza. z sercem to raczej nie ma nic wspolnego ale moze tak sie zdarza w ciazy nie wiem ale idz do lekarza zeby nie narazac dzidziusia