Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to..

CZy kazda dziewczyna musi robic loda facetowi?

Polecane posty

Gość Los_Ami
Zalezy czy chce mu zrobic czy nie, wazne zeby Obie strony były zadowolone z Seksu jak najbardziej ;d

Gość Los_Ami
a Wiec ja mam pytanie do płci pięknej , Co lubicie jak facet robi w łózku ? Co was najbardziej podnieca itd.

Lubie jak skupia się na moich piersiach, całuje je, masuje - takie tam bzdury, lubie jak szepta, mruczy, lekko "dyszy" - do ucha. Lubie jak uzyje sprośnych słów, rozkazów. Lubie jak delikatnie ciagnie za włosy, lubię jak pokazuje swoja władze nade mną - aczkolwiek wszystko w granicach wzajemnego szacunku :)

Gość ona czyli ja 24
allasandro, dlaczego masz wpisy nieprzychylne dla kobiet, typu: Baba to często gesto głupie dziewcze !!, uważasz kobiety za gorsze od facetów?

Gość rekreacyjno-rozpoznawczy
szybki lodzik to podstawa rozpoznania sprzętu i możliwości właściciela i jak laska kumata to od tego zawsze zaczyna by szybko eliminować kaleki i niedorozwoje ! :D 🖐️ :classic_cool:

Gość gość
Hahahahahahaha rozwalacie mnie :D "tak każda, bo zrobi inna" TO NIECH ROBI! Taki facet nie jest po prostu wart miłości! Szkoda, że wy tego nie pojmujecie. Zero poczucia własnej wartości. :D

Gość gość
Loda tak a jak jeszcze liże jajka to jest rewelacyjna i kochana kobieta :)

Gość gość
Nikt nie powinien być zmuszany do czegokolwiek. Seks oralny jest fajny pod warunkiem, że istnieje on między osobami które się kochają i szanują. Ja lubię piescic męża w ten sposób, a on rewanżuje się tym samym.

Gość gość
Każda która chce aby jej facet był w 100% zadowolony. :)

Gość Gość BennyK

Mądra robi sama, inteligentna inaczej zostawia innym

Gość Olka

Wiecie co...? Nie każda musi to robić co to za pytanie. Ja przetrzymalam mojego faceta 11lat. Zawsze mówił że tego chciał, ale nigdy nie naciskał. Aż tu któregoś dnia sama miałam ochotę spróbować. Widząc jego szczęście i zadowolenie wcale nie żałuję