Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santapaula

cosmedica szczecin oczyszczanie twarzy zabiegi na twarz

Polecane posty

Gość santapaula

Witam, czy ktoś korzystał w Szczecinie z usług gabinetu Cosmedica? wybieram sie tam na: OCZYSZCZANIE + REGENERACJA NA FUTUR-TEC czas: 2h pelling ultradźwiękami, maska rozpulchniająca, oczyszczanie mechaniczne, laseroterapia, masaż ultradźwiękami, maska ściągająca, masaż vacum pompą, wprowadzenie ampułki, krem. proszę o opinie, do której kosmetyczki najlepiej się udać i czy jest to zakład godny polecenia. Link do nich: http://www.cosmedica.szczecin.pl/

Gość santapaula
up

Gość santapaula
up

Gość santapaula
up

Gość zulejka mielcarek
cosmedica oferuje super usługi jednak obsługa pozostawia wiele do zyczenia. kosmetyczki zadufane w sobie młode laleczki które uważaja sie za nie wiadomo kogo a panie recepcjonistki jak maja myc solarium po opalaniu to krzywia sie nie miłosiernie mówie ci koszmar idziesz rozmawiasz a ona sie gapi w komputer i ci pół słowkami wali jak dla mnie nie najlepiej i to skresla cały urok zabiegow. pozdrawiam

Gość Pracownicy Cosmedici
Witamy!! Przeczytaliśmy komentarz na temat naszego salonu i jako pracownicy nie zgadzamy sie z powyższą opinią! Zapraszamy wszystkie zainteresowne osoby by przekonały sie osobiście o jakości i profesjonaliżmie naszych usług! Pozdrawiamy serdecznie!

Gość biedronaaaaaaaaaa
... a miałam tam właśnie się wybrać. skoro nie ten to może napiszecie gdzie warto sie wybrać na oczyszczanie twarzy w szczecinie. cena nie gra zbytnio roli. zależy mi na profesjonalnej obsłudze i dobrze wykonanym zabiegu...

Gość karo1982
Ja jako klientka nie zgadzam sie z tą krzywdzącą opinią. To właśnie miła, fachowa obsługa przekonała mnie do skorzystania z oferty salonu. Kto nie wierzy niech sam się przekona.Czyściutko, miło , rzetelnie a i efekty po zabiegach super!!!polecam z ręką na sercu!

Gość izunie
a jaka jest cena powyższego zabiegu oczyszczania?

Gość annanika
Beauty Center Józefów, u nich pytaj - to pod Wawą. Pojechałam dla niższych cen, a jednocześnie okazało się, że te zabiegi, które miałam na twarz na prawdę dały bez porównania lepszy efekt niż wszystkie moje poprzednie podejścia w wawce. Nie wiem czy chodzi o kosmetyki, ale tutaj zmiana ogromna.

zgadzam się z panią zulejką mielcarek...powinnam była już dawno napisać negatywną opinię na temat salonu Cosmedica, może nie na zabiegi kosmetyczki, bo z nich nie korzystałam, ale z obsługi pań w recepcji. Zmieniają się jak w kalejdoskopie, a te które pracują dłużej to są krnąbrne i niemiłe.Poza tym ich regulamin jest nie do przyjęcia! Jeżeli klient się nie dostosuje w 100% to niech traci kasę. Nie może nagle mu coś wypaść, bo musi 24 godziny przed umówioną wizytą odwołać, w innym bądź razie wejście przepada. Rozumiem, gdyby notorycznie klient w ten sposób robił, to inna sprawa. Przedłużenia karnetu o kilka dni też nie ma mowy. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką arogancją i brakiem dobrej woli, żeby to klient był zadowolony i polecał salon z uśmiechem na ustach innym ludziom. Nie polecam! Definitywnie odradzam! Trzeciego podejścia już nie zrobię!

Gość Ninka_33
Jeśli chodzi o zabiegi na twarz polecam bardzo http://www.imageszczecin.pl/ Łatwo zapisać się na wizytę, ceny przystępne, żadnych problemów czy niemiłych zachować z obsługi nigdy nie doświadczyłam. Miła atmosfera, podczas zabiegu mozna sobie porozmawiać z Paniami :)

Gość gość
Uwazam ze Cosmedica ma jedna z najlepszych kometyczek w Szczecinie a korzystalam z wielu salonow pieknosci. Pani z doswiadczeniem i pelnym profesionalizmem.Mialam wykonana tam mikrodermabrazje korundowa oraz masaz,efekty niesamowite. Jezeli dla klientki wazniejsze jest to czy ktos jest zadufany w sobie a nie jakosc wykonanej pracy to faktycznie niech szuka sobie milej kosmetyczki byc moze z mizernym doswiadczeniem.W zyciu czasem trzeba brac poprawke,to jest Polska a nie hollywoodzki bulevar nie da sie miec wszystkiego na raz choc twierdze ze przyjemna i uprzejma obsluga to podstawa.Nie zauwazylam zadnych objawow arogancji i zadufania przynajmniej u kosmetyczki a mlode recepcjonistki...mmm...my tez bylysmy kiedys bardzo mlode i stroszylysmy piorka pozwolmy z usmieszkiem na to i tej generacji..Cieszmy sie chwila.