Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Misjonarze.

Polecane posty

Gość Jak blisko stąd jak daleko...
Samico? Zapytam bardziej ogólnie. Zależy Ci na spotkaniu takiego węża ogrodowego, który by służył do podlewania wyłącznie Twojego kwiatka?

Poza tym, Samico, nie jestem przesadnie zachwycony, że właśnie napomknięte Ciebie w facetach fascynuje. Co to? Nie ma nic innego w mężczyźnie, co może kobietę zaintrygować i zafascynować?

Ha nawet jesli sie znajdzie taki,to i tak Mu nie uwierze...Lata obserwacji i praktyki... Oj nieważne ,.mnie juz to dawno nie obchodzi...Życie jest za krótkie by wierzyć w bajki,a potem płakać ze spotyka sie same zwykłe żaby. Ide do pracy;) Miłego podlewania

Dziękuję, Samico. Zabrzmiało bardzo pesymistycznie. Zadam Ci pytanie identyczne, jak wczoraj Retro - gdzież Ty się, dobra kobieto, obracałaś, skoro w Tobie tyle zniechęcenia i goryczy?

Gdzie sie obracałam?Wśród wyjątkowych facetów,którzy zawsze twierdzili ze jestem wyjątkowym kwiatkiem...he a ja dobrze wiem ze nie ma wyjątkowych roslin. Teraz bedziesz twierdził ze mam zanizone poczucie wartosci,i ze nie spotkałam tego jedynego....ble ble schemat;) pa

Nie zamierzam tak twierdzić, Samico. :-) I co teraz?