Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowa panienka

obrzydliwy zapach potu - help!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość czerwcowa panienka

nie jadam cebuli ani czosnku a jednak moj pot spod pach po prostu smierdzi:( to co ze sie myje, dzisiaj nawet zbytnio sie nie spocilam (jedynie z rana szlam po pieczywo) a moje paszki juz niefajnie pacha. juz niewiem jak sobie pomoc:(

pij pokrzywe - ale to musi trwac i trwac, jak to z ziolami. Najlepiej odstaw inne napoje i tylko to dranstwo pij. Pomaga - ale trzeba sie zaprzec...

Gość czerwcowa panienka
na razie pije szalwie, herbate zielona i czasami czerwona, i oczywiscie wode niegazowana bez zadnych dodatkow. chyba faktycznie przerzuce sie tylko na pokrzywe bo juz jestem zdesperowana:( kupilam nawet dezodorant w krysztale ten naturalny, mial niby zapobiegac przykremu zapachu i co.......i nic:( acha a tak wogole to jakos specjalnie pod pachami sie nie poce, nawet jak jest sucho to niestety czuje zapach potu:(

Gość saffi
polecam dove w sztyfcie ogórkowy jest naprawdę świetny

Gość aaaannn
nowy Nivea polecam! jest swietny i nie czuc wogóle potu

Gość czerwcowa panienka
nivea niestety odpada- jakos zawsze dostawalam uczulenia po nich

Gość czerwcowa panienka
up up

Gość sproboj moze...
etiaxil... stosowalas juz? dziala, tylko troszke drogi, a te krysztalowe to jedno wielkie g*wno:)

Gość ja kiedys miałam problem
z poceniem i przeczytałam w jakiejś gazecie,że ten zapach neutralizuje soda oczyszczona.Wypróbowałam i na serio działa.Wystarczy wziąć trochę na rękę i posmarować pod pachami.Poci się dalej ale pot jest bezzapachowy.Tylko uważaj,nie używaj po goleniu bo strasznie podrażnia no i niestety zostawia białe ślady,ale to naprawdę ekstra sposób :)

Gość czerwcowa panienka
etaxilu nie uzywalam ale antidralu tak - problemy z poceniem zniknely ale zapaszek zostal. hehe moze faktycznie skusze sie jeszcze na ta sode oczyszczona:P