Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANKA----------24

HEJKA!!!!!!!!!!!Z BLONDYNKI W BRUNETKę

Polecane posty

Gość ANKA----------24

JESTEM BLONDYNKA OD 17 ROKU ZYCIA NOSZE JUżTEN KOLOREK 7 LATEK .A TERAZ CHCE BYć BRUNETKą -NIEMOGE SIE PRZEMOC.CZY BęDE DOBRZE CZUC SIE W TAKICH WłOSACH,*************** *******************KRóRA Z WAS SIE TAK PRZEFARBOWAłA I NIE ZAłUJE?

Gość alem asz
moja znajoma.dluuugo miala blond,przefarbowala na braz i lepiej wyglada,lepiej sie czuje,wlosy wygladaja na zdrowsze,nie ma tak widocznych odrostow jak miala przy blondzie.same plusy :)

Gość ANKA----------24
:)

ja miłam blond przez 5 lat i tez sie nie mogla przemóc.teraz mam brąz i sie swietnie w nim czuje.

Gość ANKA----------24
wiesz ja sie troche boje -bo jak będzie mi brzydko.Trudno jest wrócić do koloru blond

ja miałam tak ze zaczełam juz nienawidzic mojego bladu a zawsze marzył mi sie braz.nie załuje,zastanów sie cy chcesz zminic a jesli tak to na jaki.ja zmieniłam na jasny braz,bo w ciemniejszym balam sie ze mi bedzie brzydko.

Ja miałam 3 lata blond, pozniej mialam czarne i masakra :O wrociłam do blond przez rok i lepiej się czuję ;)

Gość Wąż od pralki
wrzuć fotke

Gość ANKA----------24
nie bo jak ktos mnie rozpozna i bedzie sie śmiał ze mnie

Gość rózowe majty
:(

Gość ANETUSIK
ja mialam blond, pozniej sie farbnełam na brąz na życzenie mojego chłopaka, czułam sie fajnie jak już dobrałam odpowiedni odcień, przez pare lat chyba z 3-4 miałam ciemne włoski a teraz mnie naszło i wróciłam niedawno do blondu, ale nie powiem czuje sie dobrze, ale ciemny kolorek dalej kusi nie powiem... nie wiem czy znowu sie nie skusze...:) pozdrawiam