Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opalacie się

Jesteście opalone?

Polecane posty

Gość Opalacie się

Gość ssszalonaa
ja juz spalona ze schodzącą skórą:( nie lubie tej fazy po opalaniu:(

Gość olga ...
jestem opalona .. mam śniadą skórę ... nie mam problemów, jak koleżanka powyżej ... Niektórzy myślą, że jestem innej narodowości nawet ... taki typ urody ...

Gość MeDżk
Staram się opalić, jak najmocniej, ale jak do tej pory kiepsko mi to idzie. Nie mam za bardzo czasu na opalanie się, a jak już go znajdę, to nie ma pogody :/ Na szczęście czasu jest jeszcze dużo, więc "zrobię się" na mulatkę jak nic ;)

Gość olga ...
tak naprawde nie mam na imie olga tylko Mekombe

Gość fghfykhk
jeszcze nie a chcialabym bo ludzie juz chodza ladnie brazowi a mi wstyd ubrac spodniczke bo blade nogi:O ale na poczatku lipca jade na urlop to bedzie fajnie:)

Gość MeDżk
fghfykhk takiej to dobrze :) a ja szukam dobrego miejsca, żeby móc opalać sie nago. Denerwują mnie nieopalone placki na ciele :/ I jak tu później ubrać większy dekolt, jak pół piersi białe?!

Gość NIKAFJK
OPALONA NIE ALE ZA TO NAPALONA;)

Nie mam czasu się opalać :O Szał zakończeniowy w szkole... Poczekam, aż wystawią mi wszystkie ocenki i wtedy się powygrzewam na słoneczku. Ale w takich sytuacjach-Sopot Ziaja jest niezawodny :D

Gość siliiijajja
ja juz jestem opalona troche twarz mam ładniejszą wogóle ow iele lepiej wyglądam brązowa niż biała :)

A ja się wogóle nie opalam .Nie jestem biała ale lekko brzoskwiniowa ,trochę bardziej brązowa na twarzy i rękach ale to lekki bladdziutki brąz.Ani razu się nie opalałam i nie zamierzam .Solarium odpada ,bo drogo sobie cenię swoje ciało i skórę i nie pozwolę by promienie w solarium mi zabrały urodę:) Przeciez wiadomo ze niszczy skórę a negatywne skutki przycghodzą z wiekiem .Jestem młoda ,piekna,bardzo dbam o swoje ciało .zabiegi thalgo,balsamy Diora czy ostanio rewelayjny krem Biotherm.nie zniosłabym ani minuty na słońcu w tym skwarze lub solarium od którego mam wrazenie większosc moich koleżanek puchnie.Zwróćcie uwagę na oczy kobite chodzących na solar.Podpuchniete i wogóle blee.nie mówie że wszystkie ale większość.I cały czas powtarzam że dobrej jakosci kremy brązujące i balsamy oraz pilingi zastąpuja naturalne słońce.Ja czasami uzywam takich specyfików brązujących do jasnej karnacji i jestem lekko wysmagana delikatnym jasniutkim brązem. Pozatym powiedzmy sobie wprost kto bardzo ładny i sczupły to mocnej opalenizny nie potrzebuje wcale a i tej sredniej też.Spójrzcie na cudowną io zjawiskową Angelinę Jolie.Ta i bez solarium i słońca piękna!

Gość ja mam czarne ramiona
od chodzennia w tshircie,a resztę ciała białą,łącznie z drugą strona rąk :O Nie lubię leżeć na słońcu i się pocić.Co wy robicie żeby móc wytrzymać leżąc?Ja się strasznie nudzę

SensiSexi.. wmawiaj sobie kobieto:D Przykład: wczoraj u Majewskiego: blada Elizabeth Duda (francuska) i cudownie opalona Marta Żmuda-Trzebiatowska :) Elizabeth wygladała OKROPNIE. A to przeciez Francuska?:) A co do Angeliny Jolie, dużo bardziej podoba mi sie jej \"nastepczyni\" niestety naziwska nie pamietam. Śliczna, ciemna karnacja- no cudo. Mało ktory facet lubi blade kobiety. Wiem co mowie;) i tu nie chodzi o pomaranczowy kolor skory.. a sliczny brazowy, jak MArty Żmudy;)

CO PRAWDA TO PRAWDA OPALONE CIALO JEST BOSKIE I SEXI ..JA NIESTETY MUSZE WPIERW SIE SPALIC NA KREWETKE POTEM NA RAKA ............ skora zejdzie no i cos tam brazowego ostanie oh i eh :(

delikatnie brązowa to możesz byc bez słońca.Soki marchwiowe.Ekskluzywny dobrej jakości mocno nawilżający krem koloryzujący .Ja tam mama twarz delikatnie brązową i ciałko tez jak mam ochote t sobie delikatnie brązuję kosmetyki np przed bankietem .ale efekt to sliczna jasna delikatnie brązowa opalenizna bez szkodliwego słońca!!!!

Gość delikatna brzoskwinia
Ja sie nie opalam, stosuje minimalne ilosco balsamu brazujacego. Szkoda mi skore niszczyc promieniami UV. Tak sie sklada, ze pracuje z samymi facetami, ostatnio gadalismy o opalaniu i wg. opalone cialo jest obrzydliwe i mowia, ze kojarzy im sie z rumunska prostytutka. Stwierdzili, ze najpiekniejsze sa maksyamlnie blade twarze zadbanych azjatek, ktore maja fiola na punkcie wybielania cery

Gość mopvpe
"to jest ładne co się komu podoba" Nikt mi nie wmówi, że ładna jest tylko i wyłącznie blada skóra albo tylko i wyłącznie opalona. A argument za oplenizną, że większość facetów ją woli jest żałosny. Głupi argument, głupiej gęsi, która decyzje podejmuje na podstawie "czy się spodoba facetom":O

Gość vanesa
a ja juz jestem bardzo spalona, i wszyscy sie mnie pytaja czy chodze na solar i uwazam ze opalenizna wyszczupla.

Gość słońce na łące

Gość UCHO JAKIEGOŚ MASAJA ..
MARTA ZMUDA WYGLADA AKURAT OHYDNIE..SŁODKA LALECZKA..WOGÓLE MNIE NIE KRĘCI TA DZIEWUCHA..JEST TAKA BANALNA ..JOLIE CO INNEGO ..BLADA ALE MA COŚ W SOBIE CO MAGNETYZUJE..

Gość frape
ja już jestem opalona ale dzięki solarium...słońce mnie wogóle nie łapie i nie mam gdzie się opalać...poza tym nie lubie opalenizny słonecznej bo najpierw jest się czerwonym...no i nierówno się opala na słoncu,trzeba się ciągle przekładać

Gość dkdkdkdlld
Jestem ładnie, równiutko i lekko opalona - nie ma to jak od czasu do czasu solarium. Ze wszystkiego trzeba umieć korzystać.

Gość dkdkdkdlld
Balsamu brązujące są do odstrzału. Śmierdzą, rozsmarowują się nierówno (choćbyś się nie wiem jak starała), brzydko schodzą.

Gość frape
nie wiem jak niektórzy mogą te balsamy używać :O...farbują dłonie,troszkę sie spocisz to skóra robi się tłusta a jak się kąpiesz to siedzisz w brązowej tłustej wodzie :O..balsamom mówię NIE

Gość japanna23
a używałaś Loreal do jasnej karnacji balsam efekt stopniowej opalenizny.Po uprzednim pilingu z wyższej półki jak się nmi równomiernie rozsamrujesz to nie ma mowy smug.

Gość a mi sie ta paskudna
Angelina nie podoba,nie wiem co sie nią wszyscy zachwycają.Blada jak trup,chyda jak anorektyczka,jak sie jeszcze ubierze na czarna to wygląda jakby zaraz mieli ja do trumny kłaść :O I do tego te obleśne,wstrętne usta,tak ohydnie wyglądaja ajak się uśmiecha :O Zjawiskowe brzydactwo.I nie piszę tego z zazdrości,wolę mieć swoje nadprogramowe parę kg niz TAK wygladać

Gość no więc tak
Nie jestem opalona, nigdy się nie opalałam i nie mam zamiaru się opalać. Mimo wszystko nadal żyję ;)

chce wazyc 52 to lladnie wyglada opalona naturalna a nie pomaranczowa solarka:o masz zacofane podejcie to ze jestem biala to znaczy ze masz sie smazyc na solatium i wydacawac na to kas:o wydawac kase na postarzanie wlasnej skory:o? pogieło cie:o?

Gość frape
co wy macie z tą pomarańczową opalenizna po solarium...nie każdy taką ma...ja mam brązową...to jest jakbym powiedziała że na słońcu wszyscy opalają się na czerwono co prawdą nie jest....a opalam się w solarium nie tylko dlatego aby być tylko opaloną ale dlatego żeby lepiej wyglądać...bo nie opalona nie wyglądam fajnie...mam jasną cerę i podkrążone oczy,wyglądam jakbym była chora....teraz wyglądam zdrowo....a co do bladości to rzadko która dziewczyna ma naprawdę ładną ''bladość'' ładnie wyglądają tylko te dziewczyny które mają piękną alabastrową cerę...a nie oszukujmy się,takich dziewczyn jest strasznie mało...a pozostałe blade wyglądają tak jak ja jestem blada...po prostu niedobrze...ale dalej wmawiajcie sobie że blodość jest super :O