Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silno-słaba

Silna kobieta zaczyna płakac.

Polecane posty

Gość silno-słaba

Osoba - dotychczas uwazana za silna osobowosc zaczyna płakac. Nikt nie widzi,ze przezywa depresje..ona wstydzi sie przyznac do slabosci..dusi sie w swoiej skorze..ale nikomu nie pokarze swoich lez..placze glosno ale tylko gdy jest sama.. CHCĘ UMRZEC........

Gość dadelia
Wyrycz się to ci nie zaszkodzi.Wypłacz a potem głowa do góry.Nawet najsilniejsze osobowości mają swoje złe chwile a uważane są za silne tylko dlatego że właśnie nikomu nie pokazują się wtedy na oczy.

Gość silno-słaba
ale przed smiercia chce by mnie ktos porzadnie wyruchal. tak ostatni raz:((

Gość silno-słaba
Wiedziałam,ze jakis palant musi wrzucic tu tekst o ruchaniu.. Ja mam dzisiaj bardzo cięzki dzien.. Mam za duzo na głowie..ranię najbliższych..gdy pytaja co mi jest..staje sie agresyna (słownie).. Boze..jak ja dzisiaj siebie nienawidze!

Gość silno-słaba
Nigdy nie pokarze swoich lez.. Nawet nie musialabym sie zbytnio starac by je ukryc.. Ja nie potrafie zaplakac.. Dusze w sobie zle emocje.. Ciezko mi... Nie pozwole by ktos poczul,ze jestem slaba.. Wychowano mnie nasilna dziewczyne.. Czasem chcialabym byc taka slaba..krucha..i wyplakac sie w czyjs rekaw..ale tego nie potrafie..