Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkaaaaa

Wczesna ciąża a brak bólu piersi...

Polecane posty

Gość Majkaaaaa

Wczoraj zrobiłam test wyszły tak długo oczekiwane dwie kreski, okres spóźniał mi się dwa dni, problem w tym, że czuję tylko lekkie napięcie w dole brzucha, a piersi są miekkie i bez bólu czyli normalne jak zaraz po okresie. Nawet przed okresem normalnie mam twardsze i bolą, a teraz w ciąży kiedy powinny ostro boleć ,nic. Czasem odczuwam tylko lekkie kłucie i swędzą mnie sutki, ale to wszystko. Martwię się czy to nie oznacza małej ilości progesteronu, boję się że nie utrzymam tej ciąży, może powinnam wziąć luteinę, którą mam w apteczce tak zapobiegawczo. Do lekarza jestem zapisana na czwartek i boję się o tą ciążę. Jak to było u Was ? Ale z tego co czytam to wszystkie piszecie o bólu w piersiach, którego ja nie mam :(

Gość nie martw się głupotami
ja też nie miałam bólu piersi w ciąży i dziecko ma się dobrze

Gość Majkaaaaa
Nawet nie wiesz jak mnie uspokoiłaś :) Jestem po 5 poronieniu i mam schizy straszne, dziękuję za słowa otuchy :))

Majkaaaaa - bidulka jestes:(Ja tez poprzednia ciaze poronilam a dzis pieszcze mojego malego synka.Piersi bolaly mnie jedynie w pierwszej ciazy w nastepnych dwoch nic a nic wiec glowa do gory bo ciaza ciazy nie rowna:)

Gość wszystko jest mozliwe
w pierwszej ciąży zero bólu piersi nic w ogole mnie nie bolało i gdyby nie to że wymiotowałam na sam zapach kawy to pewnie nic bym nie podejrzewała za to teraz masakra. 6 tydz a piersi tak bolą ze idzie zwariowac :(

Gość mnie bolały
zawsze po owulce i jak zaszłam też bolały

ja jestem w 28 tc i żadnych ciążowych objawów nie miałam ani mdłości ani bólo piersi :) głowa do góry nie zawsze ma się książkowe objawy :) a w czwartek upewnisz się u lekarza i poczyjesz sie lepiej powodzenia w noszeniu fasolki :)

Gość saleminka8
ja poroniłam raz i piersi zaczęły cholernie boleć dopiero w dzień spodziewanej @ :) jak rozbierałam się do kapieli i zdejmowałam stanik to miałam wrażenie jakby ktoś przyczepił mi obciążniki :D a teraz spóźnia mi się @ już 3 dni i piersi bolą od 4 dnia po owulacji,czekam narazie na wynik bety hcg :)