Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost in mind

Kobiety to największe Hipokrytki świata ! Przyklady !

Polecane posty

Gość american pie
a ja mam to w poopie

Gość Dżesika Simpson
paolaola może nie wyraziłam się jasno : jaki procent topików na kafeterii określisz jako ciekawe ? albo wręcz interesujące, poruszające ? czy tego chcesz czy nie rozmawia się przeważnie na takie tematy jak ten:( ciekawy temat do rozmów na kafeterii :D:D:D:D:D tryumfuje niestety no chyba że ciekawymi nazwiemy pojedynki na słowa pomiędzy retro a komikiem

Gość Dżesika Simpson
->[polaola a dzieci w Indiach są sprzedawane do fabryk w Mauretanii wciąż handluja niewolnikami, jedyne $35 za sztuke] o właśnie dobry przykład, załóż np. topik o tym czy dojdzie do 5 stron ? przepraszam ale wątpię :(

Dżessika widac ten wydał mi się jeszcze bardziej trywialny niz inna, na które ostatnio trafiałam i w sumie nie ma się juz o co spierać, jaka jest kafe każdy wie :-D

Gość Dżesika Simpson
dokładnie :D:O:D

Gość kobieta niehipokrytka
ale pieprzenie. pewnie jakiś zakompleksiony samczyk założył ten temat. ja mam tak: - nie mam nic do solarium, co kto lubi - kolor włosów nie ma dla mnie znaczenia - lubię pewnych siebie bo sama taka jestem - nie oceniam ludzi po wyglądzie, tym bardziej po wzroście - nie jestem za uprawnieniem, a płacę chętnie sama za siebie, - strój nie robi mi różnicy i sama jestem otwarta na sugestie