Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

co jest dla mezczyzn podniecajacego w prostytutkach?

Polecane posty

Gość nie rozumiem tego

nie rozumiem co jest podniecajacego w kontakcie z dzewczynami, ktore sie tym zajmuja, sa czesto wymeczone, wymizerowane a faceci do nich chodza. No bo nie wierze, ze jeden czy drugi idac w ciemno zawsze jest zadowolony z kontaktu z dziewczyna, ktora jest w takim stanie. Chyba, ze ja jestem glupia i duza czesc tych pan wyglada atrakcyjnie, czuje sie i zachowuje normalnie

Gość Centurion
Dla mnie kapletnie nic .

Gość Pafnucy111
Jeżeli prostytutką jest kobieta, to naga podnieca mezczyznę jak każda inna. Proste!!!

Gość Pafnucy111
no i daje dupy na żądanie, nie marudzi.

Gość u10
to samo co u innych z tym że nie marudzą

Gość roleks
moze zrealizowac to czego nie ma u partnerki,poza tym dla singli to prawie jedyne mozliwe rozladowanie napiecia seksualnego.

przypuszczam, bo nie korzystam, że podniecający jest fakt że seks z prostytutką nic nie kosztuje w sensie emocjonalnym- płacę i wymagam, bez żadnej gry wstępnej, bez adorowania, podrywania, uwodzenia, bez niepewności czy się uda... Może się wydawać że kobieta leci na faceta, choć tak naprawdę leci na kase.

Gość Purpurowa Łajzo
jesteś żałosna.Może i dbasz o siebie ale w we łbie to masz ECHOOOOOooooooo :P

prostytutka prostytuce nierówna, bo napewno nie jestes, Łzo, tirówką rezydująca prze drodze na Oborniki, którą mijam codziennie zalożę się, że ona nie bierze prysznica 6 x dziennie ;)

Jak to co.. SEX. to ze ona robi to za kase i on jej za to zaplaci. ze moze sobie zaczyc co zechce, a ona to zrobi. to ze ona bzyka sie z tysiacami facetow. a dla ciebie czasem to nei jest podniecajace jak sie w lozku czujesz jak dziwka?:)

Łzo - desperat mówisz? wiele osób mogloby powiedzieć, że tylko desperatka sprzedaje swe ciało jestem w stanie wiele zrozumieć jestem w stanie zrozumieć prostytutkę i tak samo moge zrozumieć pana który korzysta z usług turówki (brak sexu w domu, nagła potrzeba, brak kasy na usługe lepszej jakości) rozumiem nie znaczy że popieram :p

mi nie żal, bo w większości przypadków jest to ich wlasnych wybór a jeszcze co do panów którzy je w ten sposób poniżają, że praktycznie wymuszają stosunki za grosze moim zdanim - wielki macho z Koziej Wólki, który czuje że chciałby jakoś tam podominowac, ale brak mu fantazji i umue to zrobić tylko w taki najprymitywniejszy sposób :O

Gość Prostytutka nie musi
faceta podniecać. Musi się nim zająć. Idąc do prostytutki facet nie musi się starać, za dwie stówy ma co chce i nawet dupą nie musi ruszać. Do prostytutek chodzą lenie, którym nie chce się starać w łóżku i zboczency.

Gość odczepcie się od łzy
Jestem tą porządną żoną, która nigdy nie zdradziła i nie mam powodów aby przypuszczać, że mnie mąż zdradził. Ale uważam, że prostytutki są potrzebne i mam do nich większy szacunek niż do cichodajek takich co to mają męża i doprawiają mu rogi lub rozbijają czyjeś rodziny (często własnej przyjaciółce). Facet jak zdradzi z prostytutką to tylko dla seksu a z taka to często za punkt honoru ma odbić faceta żonie.

Gość rozpieszczony
kurczę, jak mogłaś wybrać takie życie ? czy to naprawdę warto sprzedawać siebie za kasę, za prezent za lepszy ciuch zarabiasz aż tyle, żeby kupic sobie lepsze życie, lepszą przyszłość, niczego nie żałujesz ? przepraszam, ale zawsze ciekawiło mnie co skłania ostatecznie do prowadzenia takiego trybu życia, Ty traktujesz to jak zawód odpowiedz, jeśli chcesz :)

Gość manolo24
co wy od niej chcecie , jeżeli dziewczynie to odpowiada , jeżeli odpowiada jej takie życie to niech robi co uważa za stosowne , przecież przez jej sposób na życie nam wszystkim nie żyje się ani lepiej ani gorzej , jest to tylko i wyłącznie jej sprawa , po co zaraz jakieś wyzwiska , przecież można dyskutować normalnie , w sposób cywilizowany

Gość manolo24
purpurowa masz racje , niech ktoś m powie co gorsze powiedzieć w sklepie swojemu dziecku np. że nie kupię ci lizaka bo nie mam pieniędzy ? czy lepiej kiedy w pracy zaczepki są z każdej strony ? masz racje i mam nadzieję że kiedy już z tym skończysz to poukładasz sobie wszystko tak jak byś chciała

Gość haris pilton skąd jestes
? ? ? kurcze może moją sasiadką ?

Łzo- lepsze życie, mówisz? ale co ze strachem, ze ktoś Cię w tym późniejszym lepszym życiu rozpozna? Co ze wstydem?

Gość no nareszcie zatrybiło
Bo takie laski są łatwe, a oni muszą już! Poza tym one im zrobią dobrze.

Gość haris a poważnie
skąd jestes podaj w km ile od poznania a może Poznan?

Gość eejjjjjjjjjj
purpurowa a dlaczego to robisz ? nie skonczyłas podstawówki ?

Gość o prosze to moze byc sąsiadka
he he a tą droga tez czesto jezdze i stoi taka za Złotnikami fuuj

Gość Vinga810
Nigdy nie zrozumiem kobiet, które dają dupy za kase.Przepraszam za szczerość.Nie chce nikogo urazić, ale po prostu mówie co myśle.Czy warto za lepsze ubrania, orginalne perfumy itp. tak zatracić swoją godność i honor?