Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

co jest dla mezczyzn podniecajacego w prostytutkach?

Polecane posty

Gość Vinga810
Ja to czuje z 5 rsazy dziennie.Nie nowość:D No ale troszkę odbiegliśmy od tematu

Gość obserwtor zycia
ja niestety nie aż tak często, choć bardzo bym chciał.., widać muszę być jakiś gruboskórny :) a tak na serio jeżeli Purpurowa budzi się rano szczęśliwą bo wie, że tam na stoliczku nocnym leży zwiniety plik banknotów i czuje, że ten plik jest tym czego pragnie to jst OKEY

Gość Vinga810
Kochana ja mówie co czuje.A cio chciałabyś też troszkę miłych słów?W końcu czujesz, no nie wątpię.

Gość sylwi2211
ja tez pare lat temu zarabialam w ten sposób na zycie.Tylko niewiem jak purpura ale ja musialam płacić 300zł na tydzien tzw .ochronie. w 2005 roku przestalam pracować ,wyszlam za mąż za mojego klienta a teraz wychowuje 1,5 roczną córeczke.I jestem bardzo szczesliwa,a mąż nigdy w zyciu nie wypomniał mi ze poznał mnie w takich okolicznosciach i ja jemu równiez.

sylwi - to fajnie tylko tak dalej wiem, ze w nerwach mozna sobie czasem powiedziec wiele przykrych rzeczy a najłatwiej byłoby zadac cios w ten własni słaby punkt

Gość obserwtor zycia
a więc koleżanka purpurowa z Wrocławia...

Gość sylwi2211
lub z krakowa .

"czy nie byłoby nudno gdybyśmy wszystkie czytały E.M.Remarue'a, a faceci J.Grisham'a?" to faceci cokolwiek jeszcze czytają? :D Jesli z wrocka to ziomalka, wiec moze nawet sie poznalismy. Pozdrawiam :P🖐️

Gość całkiiemtak
że nic nie MUSZĄ zapłacą i MAJĄ to co im się tylko zawinszuje bez gderania

Gość obserwtor zycia
purpurowa nie odpowiedziałaś mi na moje pytanie, czy mogłabyś? tak z czystsej ciekawości .... PS ja czytam tylko FAKT - jedyne moje żródło wiedzy o zyciu..:)

Gość a cos ty taka cieta zolza
Vinga810 myle cie albo i nie...znajomy nick i tez taka stronka do ciebie pasujaca.Roznica jedna:zawsze za prostytutkami itp. stalas murem.Wiec?Sie z ciebie cieta, bezuczuciwa zolza zrobila czy cie myle

Gość malibus
Do Purpurowaaa Łza nie dawaj się wciągać w głupie dyskusje o sobie oni i tak tego nie zrozumieją ja mam koleżankę która jest w podobnej sytuacji do twojej i powiem że jest wspaniałą osobą i niebo lepszą niż niejedna tak zwana porządna

Gość obserwator zycia
...a ja ze swojej strony Łzo, życzę Ci wszystkeigo najlepszego, spełnienia marzeń i amnezji na pewne kwestie...; szczerze

Gość obserwator zycia
fajnie by było gdyby człowiek miał szansę raz w życiu całkowicie zapomniec o tym co zrobił najgorszego....; chciałbym tak....

Gość Vinga810
A coś ty taka cięta zołza-nie pomyliłeś/aś mnie:D

Czytam ten temat i doszłam do wniosku, że ja Purpurowa Łzo szczerze Ci zazdroszczę takiego życia...zazdroszczę urody, adorowania....w moim przypadku to raczej ja musiałabym zapłacić za seks. Pomimo tego co piszesz, że masz również ciężkie dni to gdybym miała wybrać między tzw normalnym życiem ale ciągle w cieniu innych tak jak teraz a między Twoim życiem to wybrałabym Twoje...mam 23 lata i nie wiem jak to jest być adorowaną, nie wyobrażam sobie jak to jest być pożądaną, podziwianą a nie wątpię, że Ty właśnie jesteś obiektem pożądania wielu mężczyzn i tego Ci zazdroszczę... a jak jeszcze możesz sobie w ten sposób zarobić spore pieniądze na inne Twoim zdaniem lepsze życie to tym bardziej super. Tylko jak dla mnie to teraz masz właśnie to lepsze życie...naprawdę zazdroszczę...i życzę szczęścia.

No nareszcie.Ruchy to ty masz niezle.A skad taka nagla zmiana??????????

Gość Vinga810
O moje ruchy to Ty się nie martw.I jaka zmiana?A zresztą nie musze Ci się tłumaczyć, bo to odbiega w pewnym sensie od tematu

Jak wolisz, ale wole tamta Vinge.pa

Gość Vinga810
Żegnam

znam jedną prostytutkę, która \"pracuje\" w Niemczech w towarzystwie Turków. Jak wraca do Polski, to nie ma z nią o czym pogadać. Ciągle chwali się co ostatnio sobie kupiła i ile euro za to zapłaciła, i jak to w Polsce ludzie są tandetnie ubrani. Nie patrzy nigdy w oczy, pali papierosa za papierosem, jest nerwowa, ciągle się rozgląda na boki, marnieje w oczach. A jeszcze kilka lat temu była z niej taka fajna dziewczyna ... ta praca robi kobietom z mózgu galaretę. A świat jest mały, cięzko takiej panience znaleźć sobie męża, bo on wcześniej czy później się o wszystkim dowie.

Gość marcin332
prostytutki to sztuczne lalki ze zrypana psychiką lepiej walic w butelke niz taka babe - sztuczne uczucia , sztuczny usmiech , sztuczna kobieta ...........

Gość do purpury
a czy nie pomyslałaś czasem że nie nie wiedząc o tym zniszczyłaś komuś małżenstwo masz silną psychikę ale nie wszystkie prostytutki mją tak teraz wytrzymujesz ale co będzie pózniej zostaniesz sama zbrukana a męża raczej nie znajdziesz a jak znajdziesz to miałabys wielki eszczęście ale ta "praca" na zawsze zostanie w twojej pamięci kobieta nie powinna byc traktowana przedmiotowo jako obiekt seksu a własnie przez takie jak ty i inne puszczające sie kobiety męszczyzni uprzedmiatawiają kobietę tyle zdrad teraz,tyle smutku, łez, rozwodów jestem ciekawa jaka bedzie nasza przyszłość,czy juz kobieta będzie tylko przedmiotem seksu?

Purpurowa – uwierz mi są brzydkie. Właśnie takim jak ja nie pomoże fryzjer, kosmetyki i ciuchy.... ja zaczełam od szeregu operacji ale jest mi ciężko... dopiero jedna za mną, za miesiąc kolejna, to oczekiwanie mnie dobija... nie wiem ile czasu minie nim wszystko zmienię.... potem mogę się zastanawiać nad takimi już „przyjemnościami” typu kosmetyki... Ja właśnie tego Ci zazdroszczę, za mną nigdy nikt się nie obejrzał i wątpię by to wszystko pomogło mi, żeby kiedys tak się stało... Wiesz ja sama sobie tego nie wmowiłam ale dzien w dzien słyszę poniżenia same... wiec to nie jest tylko moja ocena a przede wszystkim innych... codziennie mnie wyśmiewają.. teraz mam najgorzej bo jest lato. Nienawidzę lata. Chciałabym mieć takie życie jak Ty.....naprawdę.

A wracając do tematu co jest w prostytutkach podniecającego? Przede wszystkim wygląd. Ja często jezdzę do Poznania to nawet te co stoją na trasie są atrakcyjne... to już nie wyobrażam sobie jak wyglądają te luksusowe...