Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość photo-frame

Dobry gienkolog w Szczecinie.

Polecane posty

Gość photo-frame

Czy ktoś może mi polecic dobrego ginekologa ze Szczecina??? Slyszałam wiele dobrego o doktorze Mirosławie Jarczyńskim, czy ktoś może go polecić???

Ja akurat mam kiepskie doświadczenie z dr J.:O:O:O. Chociaż słyszałam, że awansował ostatnio:(

Gość photo-frame
esposito dlaczego kiepskie??? ile lat ma ten lekarz??? prosze powiedz mi wszystko bo ja jestem przed pierwsza wizyta w zyciu i sie strasznie boje

Ja chodziłam do niego 10-8 lat temu i już wówczas był starszawy. W pierwszej ciąży miałam kamienie nerkowe, bez badania zdiagnozował piasek i polecił brać pyralgin:O:O:O. Skończyło sie długotrwałym leczeniem antybiotykami. Po porodzie zrobił mi konizacje (miałam sporą nadżerkę), ale wypisując ze szpitala nie przepisał leków. Kiedy poszłam do kontroli, okazało się, że już za pózno na prawidłowe wyleczenie rany i na szyjce mam bliznę, która bardzo utrudniła kolejny poród:(:(:(. Słyszałam pozytywne opinie na jego temat, ale absolutnie nie mogę się pod nimi podpisać:(

Gość photo-frame
ile lat ma gdzies ten lekarz starszy czy ,młody

Zaryzykuję stwierdzenie, że raczej stary:D Kiedy do niego chodziłam pracował jeszcze w Poliklinice, teraz podobno na P. Skargi? Tak?

Gość photo-frame
na piotra skargi i w medicusie tez

Powiem tak...jeżeli to ma być Twoja pierwsza wizyta, to tymbardziej poszukaj innego lekarza;)

Gość photo-frame
a czy mozesz mi jakiegos konkretnie polecic???

Niestety, nie mieszkam w tej chwili w Szczecinie więc mam zaległości w temacie:(. Popytaj wśród znajomych i pamiętaj, że dobry lekarz, to nie ten, który się pięknie uśmiecha i słodzi, kiedy mu za to płacisz;):)

Gość tracera
Szczerze polecam dr Sławka Świderskiego - młody, kulturalny, sympatyczny, taktowny, tylko, że bardziej położnik, patolog ciążowy. Niestety przyjmuje tylko prywatnie.

Gość photo-frame
a czy ktos mołby polecic lekarza andrzeja dawida??? przyjmuje na odziezowej w przychodni rodzinnej.