Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25-tka

czy to normalne??

Polecane posty

Gość kghm
jest to nieprawda bo ja sie dowiadywalem o klmastwach po jakims czasie wiec jak moglem nie dac rade np gdzies pojsc jak o niczym nie wiedzialem a poza tym dzieli nas duza odleglosc

Gość 25-tka
wiedziales, bo mowilam ze ide na parapetowke i czy idziesz ze mna. powiedziales ze nie idziesz wiec ja chcialam isc sama i mi zabroniles a ja chcialam isc wiec poszlam oklamujac cie, gdybys nei zbranial to bym nie musiala klamac i tak jest zawsze.

Gość kghm
i znowu moja dizewczyna klamie bo z parapetowka bylo zupelnie inaczej bo oznajmila mi ze jedzie na parapetowke a mnie nie mzoe zabrac bo ja tam nikogo nie znam wiec odpowiedzialem jej ze jesli mnie nie zabierze to i ona sama nie pojedzie ale niesty oszukala mnie i pojechala a potem przez pare meisiecy klamala w zywe oczy ze nie byla a ja mailem dowody niezbite ze byla

Gość kghm
i czy to jest normalne ze jak sie jest ze soba razem to sie drugiej osoby nie zabiera na impreze podajac powod ze nie znasz tam nikogo wiec nie pojedziesz?????????????? bo dla mnie nie jest normalne ale pozniej sie okazalo ze moglbym jej przeszkadzac bo na tejze parapetowce byl taki jeden chlopakdo ktorego jak sama sie wyrazila czula miete

Gość 25-tka
nierpawda, bo on powiedzial ze nie pojedzie bo nie ma kasy. chcialam podkreslic kojena ceche jaka jest zaborczosc. po obronie moj chlopak nie pozwolil mi swietowac ze znajomymi tylko przyjechal po mnie zeby mi to uniemozliwic i mnei zabral stamtad.

Gość kghm
i to ma byc prawdziwa milosc w ktorej sie patrzy tylko drua osobe oklamac???

Gość kghm
zabral poznym wieczorem po calym dniu swietowania w stanie agonalnym ze sie ledwo trzymala na nogach

Gość 25-tka
to w jakim stanie mnie zabral nei ma tu zadnego znaczenia. milosc nie polega na dopatrywaniu sie wiecznie podstepow i nie ufaniu i kontrolowaniu.

Gość kghm
zabral tylko dlatego ze wczesniej byly podobne sytuacje w ktorych zostalem nie raz oklamany a poza tym dla niej chlopak sie nie liczy w sferze uczuc tylko w sferze materialnej i jesli sie go nie wykorzysta to jest nieprzydatny do niczego takze swietowac sie swietuje ze znajomymi a wykorzystuje chlopaka

Gość 25-tka
wez juz nie pitol tych glupot i sie nie osmieszaj.

Gość kghm
no tak bo prawda w oczy kole

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
kghm->>jak taka niedobra ta baba to znajdź lepszą i po problemie. a co do oskarżeń to nic nie wywalczysz bo nie wyzwałam cię imiennie :P

Gość kghm
a czy ja cie ja pisze obrazliwe tresci w kierunku twoje osoby? NIE a ty to robisz i majac troszke kultury bys obrazliwych slow nie uzywala w stosunku do innych osob!!!

Gość kghm
i nie jest wazne czy byly cskierowane do mojego imienia czy do mojej osoby. Byly i juz a za to sie ponosi niestety konsekwencje

Gość to nie jest normalne
O widze że pojawił sie chłopak autorki !!mój facet kiedy tu pisałam wczoraj był koło mnie widział co pisze i nie robił z tego afery.Właściwie to sie zastanawiam dlaczego? bo przecież ja mu mówie że to nie jest normalne takie zachowanie ,opisuje je tutaj a on sie smieje i mówi ze to jest normalne.Dzisiaj rano zadzwonił z pracy co robisz?a co to za dzwięk? hahahaah

Gość kghm
codziennie wieczorem przyczajam się za osiedlową biedronką nieopodal parku niczym żądny krwi dziki gepard i czekam na ludzi wychodzących ze swoimi pupilami na spacery.obserwuję dokładnie zwierzaki i głęboko w mojej sfrustrowanej głowie tworzę mapę świeżo oddanych psich stolców,aby zaraz po tym jak wszyscy znikną w swych domostwach rzucić się w wir zapomnienia i z papierową torbą zbierać te ciepłe parujące jeszcze kupki.Udaję się potem do domu i chowając się pod kołdrą ,smaruję się pod nosem aromatycznymi kupami i wącham je w ekstazie ,poddając się mojej ulubionej grze, odgadywania psiego menu...

Gość to nie jest normalne
to juz nie było fajne bez przesady