Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracera

Ściąganie tipsów

Polecane posty

Gość tracera

Fachowcy, podpowiedzcie proszę, czy konieczne jest ściągnie tipsów. Co by się stało, gdyby tak zostawić je i spiłowywać końce, az same zejdą????????????

próbuj ;) ale wtedy nie fajnie jest tak masz odrost na 3/4 pazurka, chyba ze bedziesz sobie zpiłowywała różnice i bezbarwnym ;) :) www.sanderek-nails.blog.onet.pl :)

Gość tracera
Bo tak sobie myślę, że jak się chce już odpocząć i usunąć tipsy, to te paznokcie naturalne są chyba w opłakanym stanie. A długo odnawiają się te naturalne paznokcie?

Gość jola2243
trzeba poczekać, aż cały paznokieć odrośnie, 4- 5 tygodni

Gość tracera
Myślałam, że będą trzymały się długo, ale na wskazujacym pękł po 2 tygodniach i wyglądało to tak obleśnie, że na docisk usunęłam resztę żel dosyć fjnie odpryskiwał. Zostały tylko na kciukach, mocno się trzymają. Ale te moje tipsy to robiła chyba pseudo tipserka, choć nie w domu (wiem, ze w domu robią całkiem niezłe). Cały zabieg trwał moze około 1 godziny i wyszly takie grube łopaty. Teraz mam trochę cieńsze paznokcie po tym agresywnym ściagnięciu, ale mam pytanie - mogę zrobić sobie nowe czy powinnam zaczekać, az płytka się zregeneruje? co lepsze w moim przypadku - forma czy tips?