Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frape

Wróżba ile będziecie mieć lat wychodząc za mąż.Sprawdźcie!

Polecane posty

Gość frape

Mi się pomyliła o rok :P musisz wziąść szklanke prawie do połowy wypełnioną wodą...na dość długą nitkę załóż np.obrączkę twojej mamy...usiądz wygodnie,postaw tą szklankę przed sobą i włoż w nią tą obrączkę na nitce...po środku tej szklanki tak żeby nie dotykać wodu...około 1-2 cm.od wody....i czekaj aż obrączką się SAMA rozbuja...nie możesz ty jej rozbujać!...jak się rozbuja to licz ile razy puknie w szklankę...tyle razy ile puknie to tyle będziesz miała lat jak wyjdziesz za mąż...jeśli się nie rozbuja to nie wyjdziesz za mąż :P...

Gość ewa***
o zrob mi tak, superrr

Gość motylem jestem
frape jestes mezatka? sprawdzilo sie?

Gość frape
ewa to się samemu robi tak jak opisałam :) jestem mężatką :)...z wróżby wyszło mi że będę miała 21 lat wychodzą za mąż a miałam 20....ale wszystkim w mojej rodzinie się sprawdziło :)

Gość motylem jestem
to tez musze sprobowac:)

Gość ewa***
mi chyba tez tak robili jak bylam mala, wyszlo mi 23 lata. a teraz mam prawie 24 i zadnego powaznego kandydata na męża :/

Gość frape
no nie każdemu to wychodzi :D

Gość presidentessa
mnie wszystkie wrozki wrozyly staropanienstwo a wyszlam za maz:))

Gość Nikola1985
Ja mogę polecić wróżkę Grażyne jest konkretna i rzeczowa, mówi prawdę, nie przedłuża rozmowy ma numer tel 708-403-155 najtanszy jaki znam tylko 2,58zl/min

Gość gość
Szukasz Szkoły ? Dołącz do nas ! Rekrutacja trwa Zapraszamy serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne w Tarnowie . Nasza szkoła może pochwalić się szeroką ofertą kierunków, jak również kursów krótkich. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zapisów za pomocą stron internetowej: http://www.nova.edu.pl/ bądź bezpośrednio w sekretariacie na ul. Krakowska 17/14 W razie pytań prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły pod numerem 143000350 lub mailowo na adres tarnow@nova.edu.pl

Gość gość
Zgadzam się Pani Grazyna z http://wrozkagauri.pl to zdecydowanie najlepsza z polecanych tutaj wróżek