Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalarze

dowcipy o kafeteriuszach

Polecane posty

Gość kawalarze

Do tramwaju wsiada kafeteriuszka i siada na miejscu inwalidy. Po chwili podchodzi kanar i pyta: - Dlaczego pani siedzi na miejscu inwalidy?? - Bo ja jestem jak inwalida - odpowiada kafeteriuszka - Jakoś nie widzę - na to kanar - może mi to pani wytłumaczyć? - Widzi pan, miesiąc temu opuścił mnie mąż, a ja bez chuja jak bez ręki!

Gość kawalarze
Przychodzi oranżadka z dzieckiem do sklepu, dziecko szarpie matkę za rękaw i mówi: - Mamo, mamo chce mi się jeść i pić. Obok stoi facet i doradza: - Niech mu pani kupi arbuza to zje i się napije. Na to matka: - Zwal se pan konia nogami, to se pan poruchasz i potańczysz.

Gość na uboczu
Kafeteriusz siedzi przy komputerze, za jego plecami żona (tiaaa:P). Żona mówi: - Puść mnie na chwilę, teraz ja sobie popiszę na kafe! A kafeteriusz na to: - No kurwa mać! Czy ja Ci wyrywam gabkę z ręki jak zmywasz naczynia?! Przegrałaś życie:classic_cool:

Gość na uboczu
Hoojowy topik pisze z Wulgarną suczą na czacie. ONA: Piszemy do siebie już od 2 tygodni, moglibyśmy spotkać się w realu? ON: Ale u mnie nie ma Reala, moglibyśmy się spotkać w Biedronce?

Gość proszę o więcej
hehehe :)

Gość fajny człowiek
brawo, cóż za kreatywność

Gość proszę o więcej
Idzie kafeteriusz ulicą, a na poboczu żebrząca kobieta z czwórką brudnych dzieci. Ż: Panie daj 10 gr na bułkę dla dzieci K: Słabe provo 1/10