Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka..

debet w banku bp sa

Polecane posty

Gość poziomka..

mam konto oszczednosciowe rozliczeniowe w banku pko bp i korzystam z debetu .w chwili obecnej mam na minusie 800zł i ok 28 wpłynie mi pensja na konto . ale dziś otrzymałam pismo z banku ,ze daja mi 14 dni na uregulowanie debetu .Jak to jest z tym debetem ,przecież wpłyną pieniążki na konto to oni sobie nie odliczą tego debetu? i czi ktos ma może też konto w tym banku czy istnieje taki system ,że wpłyną pieniadze ok 28 odciagna mi kredyt i ja po 24 h mogę znowu wziąśc debet ?to nazywa sie chyba debet 24 godz jeśli ktoś wie coś na ten temat to prosze o pomoc

Gość ninka sloninka
ja mam superkonto w tym banku i mam debet na identycznych warunkach.musialas juz wczesniej przekroczyc czas splacenia jego (28 dni). jak juz wyslali ci pisemko to wezma ok 30 zl za odsetki i awizo i gdy wpłynie ci wyplata to zabiora debet (odnowia ci go dopiero po 3 miesiacach)

Gość poziomka..
dzieki za odpowiesz a dlaczego dopiero po 3 miesiącach mi odnowią debet?wpłaty mam regularne na konto ,nie da sie jakoś załatwić ,zeby było można wcześniej mieć debet?kuzyn ma konto w żubrze i może po 24 godz zaciągnąć debet

Gość poziomka..
Aha ja nic nie podpisywałam w banku na jakich xasadach jest kredyt poprostu sam mi sie uruchomił

Gość poziomka..

Musiałaś przy poprzedniej wypłacie za szybko wypłacić pieniądze.Jeżeli wpływa wypłata to musi 24 godz. poleżeć,żeby bank zdążył pieniądze zaksięgować.Może wypłaciłaś pieniądze zanim zdążyli zaksięgować i w ten sposób masz nieuregulowany debet.Musisz iść do banku i powiedzieć kiedy wpłyną pieniądze.

Gość y666
Dokładnie. Pewnie jak dostałas ostatnia wypłate to wypłaciłas pieniadze lub tak częsc, że nie pokryła debetu (chodzi o to że jesli miałas przed wypłata 800 zł debetu a kasy wpłyneło Ci np. 1400 to pierwszego dnia mogłas wypałcic najwyżej 600zł, przez jkedna dobe musi pozostac na koncie suma która jest wyższa chocby o złotówke od odebetu), teraz zabiora Cie debet ale raczej nie na 3 miechy, ja tez tak raz zrobiłam i zabrali go chyba nawet na niecały miesiac