Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska-kaska-kaska

ile wozkow do jedneg odziecka mialyscie?

Polecane posty

Gość kaska-kaska-kaska

ja 2 i pol. Najpierw kupilam jeden - gondole + spacerowke (czyli 1 i pol, bo to niby dwa wozki, a tak na prawde jeden ), a potem spacerowke. Niestety spacerowka sie popsuła i chyba kupie kolejny wózek :(

pierwszy kupil malej dziadek- wielofunkcyjny byl a miekka gondol.ą ale byl do d wiec sprzedalismy 2 pozyczylą mi ciocia- inglesina retro 3 kupilismy- polska gondolka. stoi u babci sprawdzala sie do usypiania malej bo ta inglesina nam do samochodu nie wchodzila 4 kupilismy zoopera parasolke i mamy do dzisiaj super jest 5 babcia skąd przytachala i stoi u niej. to jakiś wozek ktory ze 20 lat bedzie mial... czyli jak narazie 5... a jeszcze jeden mala dostanie bo na wiosne kupimy blizzniaczy wozek :D

Gość kaska-kaska-kaska
no ładnie! :)

pierwszy wózek dziadkowie (gondolka + spacerówka) w międzyczasie oni też sobie kupili dla siebie by nie musieć wózka codziennie dowozić do babci (która pilnuje na małego) potem odstawiłam spacerówkę do garażu babci (teraz mają 2), ja natomiast kupiłam chicco ct 04 jeżdżę nim już ponad rok i jestem zachwycona. Jednak po głowie chodzi mi już kolejny wózek quinny zapp jest to moja fanaberia, poprostu podoba mi się i jest lekki, mało miejsca zajmuje w bagażniku - więc chyba go kupię w sumie będą już 4 wózki :)

Ja narazie mam jeden. chicco trevi. spacerowka na ktora na klada sie fotelik. Planuje mu jeszcze kupic mclaren by miec taka lekka spacerowke. I jak sie uda to moze tyle wystarczy :)

mnie tez sie podoba qunny zapp :D:D ale zakupie go dla Kornelka. Mania juz nie dostanie za duzo szczescia na raz tez nie dobrze :D:D:D podoba mi sie ten zielony :D

Pierwszy kupiłam używany peg perego pramette.......niestety tak nim telepało że kupiliśmy nowy bebe confort tropchy windoo,dokupiliśmy pozniej siedzisko spacerowe.A ze zbliżało sie lato to lekką spacerówkę chicco caddy którą mój mąz przejechał autem.:D Nastepny był peg perego pliko lite,służył naprawde ok,chociaż był kupiony uzywany.A że mała dostała teraz nową spacerówkę chicco CT 04 to peg perego sprzedaliśmy....troche zawiłe ale czy ktos mnie przebije ?:D