Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy wiecej o nie

brutalna rawda

Polecane posty

Gość nigdy wiecej o nie

najpierw mnie mamił pieknymi słówkami, a jak sie ze mna przespał to mnie zostawił. Palant. Dziewczyny, czy my zyjemy w sredniowieczu? Rety, co za szajs. Kiedys za zdrade kobiety żywcem zamurowywano. Mezczyźni to świnie

Gość widocznie byłaś
słaba w łóżku

Gość alojzetta
jak facet zaczyna mamic juz na poczatku znajomosci slodkimi slowkami to wtedy znak o co mu chodzi. niestety wiekszosc dziewczyn sa glupie i sie daja na to nabrac.

Gość nigdy wiecej o nie
nie jestem głupia

Gość alojzetta
no jak polecialas na jego slodkie slowka to raczej udowodnilas, ze jestes. niestety:((

Gość ruchańsko wielka rzecz
bo to było ruchańsko a nie kochanie będziemy razem

Gość głupia to nie to samo co
naiwna. a ona jest po prostu naiwna.

Gość wdcneiubveurbvepiv
ja mialam podobnie,w calym moim zyciu olalo mnie 2 facetow(najpierw oczywiscie o mnie zabiegali).Przez nich mialam fatalne nastawienie do mezczyzn,bylam mloda i myslalam,ze kazdy facet to swinia,stalam sie suka i odgrywalam sie na innych,niedawno spotkalam jednego z nich:owyglada jak swinia,zbrzydl i ogolnie zmienil sie na duuuzo gorsze:)ja wrecz przeciwnie,nie slodzac sobie wypieknialam,schudlam i jestem laska nie do poznania,mina mu zrzedla i zaczal startowac,ja oczywiscie usmiechnieta i sklonna do flirtu zeby tylko go splawic i zeby poczul sie glupio sasasas:Dnie powiem,ze danie mu perfidnego kosza dalo mi satysfakcje:)owszem wiekszosc facetow to swinie ale jest jeszcze garstka tych wporzadku p.s-opij sie:)a potem glowa do gory:)

Gość niegdy wiecej o nie
faceci to swinie. tez przechodziłam przez okres zemsty

o julio ... dobra trzeba szybko przerzucić to mięso armatnie

Gość niegdy wiecej o nie
nie rozumiem

Gość męska szowinistyczna świnia_
ojej jacy ci mężczyźni źli, jak oni mogli pokalać takie wspaniałe istoty oh ah

Gość niegdy wiecej o nie
odezwał sie mwiniak

czas się wyspowiadać - do mięsa armatniego

Heeej, co z Wami. Co to kobieta nie może się poseksić? Tylko w przeciewieństwie do facetów świat dla kobiet na seksie się nie kończy.:classic_cool:

Gość męska szowinistyczna świnia_
no cóż skarbie każdemu według zasług chcesz księcia bądź księżniczką

Gość las rąk
mała nie jest źle uzgodnij wspólnie z koleżankami z kafe że to ty go zostawiłaś, przytakniecie sobie wzajemnie i jeszcze będziesz z tego dumna

męska szowinistyczna świnia_ las rąk ruchańsko wielka rzecz - bezele wiedzą swoje

Gość sonda lambada
i mężczyźni nie samym seksem zyja.

ja se tak z dupy wyskoczę na temat naiwności zarzucanej autorce. dlaczego naiwność? dlaczego głupota? że uwierzyła facetowi? ludzie, budowanie związku zakłada pewien kredyt zaufania. a na czym na początku buduje się zaufanie, jak nie na słowach? przecież na nich bazujemy poznając drugą osobę! jeśli ktoś mi powie, że mieszka w Strzegomiu, to uwierzę, że mieszka w tym pierdolonym Strzegomiu, dlaczego mam nie wierzyć? Jeśli facet powie, że mu się podobam, jeśli jego zachowanie będzie świadczyć o tym, że mnie lubi, to dlaczego mam zakładać z góry, że mnie oszukuje? Takie myślenie to przerzucanie odpowiedzialności za kłamstwa z kłamcy na osobę okłamywaną :-o Taka postawa, może i zajebiście rozsądna, ale skutecznie uniemożliwia stworzenie jakiegokolwiek związku. Bo nie jest możliwe budowanie relacji na ciągłych podejrzeniach, na ciągłym budowaniu barier, trzymaniu gardy. Bo to męczy i stwarza dystans, który z założenia przecież jest przeciwieństwem bliskości. Żeby związać się z kimś, nie ma innego wyjścia niż zaufać. To jest ryzyko, cholerne ryzyko, bo czasem trafia się na oszustów. Ale kłamstwo obciąża kłamcę i tylko kłamcę. Osoba okłamywana nie ponosi za to odpowiedzialności. Nigdy wiecej o nie, przyjmij, że to nowe doświadczenie. Mam nadzieję, że przynajmniej seks był udany ;) Pozdrawiam

żeby uniknąć takich sytuacji, trzeba wyczuć faceta i nie iść ze świnią za szybko do łóżka. ja miałam w swoim życiu dwie takie historie, w których facet nie stąd ni zowąd przestawał się do mnie odzywać. a jaki był powód? taki, że się z nimi NIE przespałam. i całe szczęście. wyszło szydło z worka. nie potrzebny mi facet, któremu zależy tylko na seksie, ani ja jemu nie, więc każdy idzie swoją drogą. a ja jestem bez kaca moralnego. taki facet pewnie zostawiłby mnie też po seksie, tylko znacznie gorzej bym się z tym czuła. a po co mi to? autorko, zamiast pomstować na facetów, przyglądaj się im i odsiewaj świnie.