Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiok78

Stolecki a Maczyńska ?

Polecane posty

Gość asiok78

Czy znacie takich lekarzy z Bielska- Białej jak Stolecki czy Maczyńska? Jeśli tak to bardzo proszę o wypowiedzenie się na ich temat, bo nie wiem który z nich jest lepszym specjalistą. Chodzi o prowadzenie ciąży.

Niemozliwe ! Urodzilam sie w Bielsku przed 40 laty i wiem, ze mama gonila ze mna do pana dr. Ziaji i pani dr. Maczynskiej ! Czy to mozliwe, ze jest to ta sama ??? A moze jej corka ?

Gość asiok78
Dlaczego żaden z nich można prosić o jakieś wyjaśnienia?

Hehe ale zbieg okolicznosci.. Dr Stolecki powiadomił mnie, ze jestem w ciąży (do niego chodziłam zanim zaszłam..) A dr Maczyńska prowadzi moją ciążę :) Jest świetna! Każdemu polecam. Wkłada dużo serca w to co robi. w kazdej chwili mozesz do niej dzwonic. Dr Stolecki - hmm.. jest w porzadku, ale jesli chodzi o prowadzenie ciąży to bardziej komfortowo będziesz się czuc przy Dr Maczyńskiej. :)

Gość ewi.bb
stolecki fajny, tłumaczy, jest troskliwy, delikatny, tylko kaske lubi bardzo. wizyta w ciazy w supra-medzie - 100 pln. ale w sumie ma stopien doktora wiec moze za to tak liczy.no i 'cuda niewidy' jesli chodzi o sprzet w gabinetach. prowadzil moja ciaze i miałam jedno zastrzezenie - obciązenie glukoza zrobilam sama bo predyspozycje rodzinne, on nie zlecił. i nie zlecil rowniez czystosci pochwy, skutkiem czego po porodzie miało i dziecko i ja powazne zakazenie. prowadzenie calej ciazy kosztowało mnie ok.1500 pln i przy drugim dziecku dobrze sie zastanowie czy rzeczywiscie on.