Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie Justyna

Kto mnie nie lubi? Wpisywać się!

Polecane posty

kocico kogo widza ..tego co tak wie ..?:D adekwatny nick do Ciebie ..:P🖐️

poza tym przyszłąm Cię pochwalić za przypomnienie madrosci ludowej, nawet nie wiesz, jak dobrze trafiłaś w czas :-P "Wiesz, co za dużo też niezdrowo." by nie Justyna (przyp. autora)

alez dziewczynko ja calkowicie spokojny jestem ..:D:D wiec zonga Ci przyszlo walnac..:P ps ..i tak Ci nie wierze ..;)

O żesz Ty mała jędzo!:P:P:P Wpisy kilkakrotne odbieram wprost proporcjonalnie do natężenia nielubienia😭 Nic, Polcia, zupełnie nic. Chociaż pewnien cel ta statystyka dla mnie ma.:)

eeeeeee......am :P:P:P spokojny...? widze przeca , że nie :D:D:D:P a ja wszak ...WIEM :D:D:D:D:D:D zapomniałeś ?;):D:P ps. dziewczynko ..? ech..od razu młodziej się czuje :D:D:D już nie na 30 a jakieś 26 latek :D:D:D:D;) łobuz :P:D

Justys, już Ty dobrze wiesz, że na kafe nic nie jest tak jak się wydaje! :-)

to tak na chwile dzieczynko dalem , Ci ten molodzienczy wigor ..:P (powinienem pisac Ciebie ,Tobie ) ..:P ale mi wybaczysz prawda ... malolatocstarzejaca sie w zastraszjacym tempie..:DP

ozesz orzeszku nie spodziewalem sie takiego zwrotu akcji..:P stary kociaku ,(ze tak juz napisze ) ..:LD:D

nie umiesz ..:P wkrecam Cie ..:D:D no juz widzialem Ta Twoja slawetna dumnie uniesina brode ..:P:P kicha na calej linji..:D:D

Gość
Jesteś całkiem fajnym ciągiem znaczków na ekranie. :P

nic takiego nie napisalem ..:P ja jestem przewidywalny ,wiec o zaskakiwani nie moze byc mowy ...:D

jasne kocico ....a Typowa baba do jednego wora..:P w Twoim przypadku juz mnie nic nie zdziwi ..:P chociaz..;)

Gość justyna powiedz mi
kiedy ty spisz? Czy ty jestes niezniszczalna??

Niezniszczalna.;) A śpię, kiedy mi sieć padnie i nie da się juz reanimować.Teraz się udało, ufff:classic_cool: Nabijacie mi wpisy... czy powinnam się cieszyć??? Sumie, Sami, ja Wam dam!!!😠 Niedobrzy jesteście😭 Już naprawdę nie wiem, co mam myśleć.

z ynteligetnka rozmaiwam ..nabieram wprwy ..:P ja to nieudacznik zyciowy ..wiecvsie dowartosciowuje tu ..:D:D