Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marna studencina

mam ochote pogadać

Polecane posty

Gość marna studencina

smutno mi dziś, nie dość ze jestem sama w pustym mieszaniu to jeszcze smutna :(

Gość marna studencina
ale ja jestem marna w te klocki, jestem prawie jak swój :(

Gość buciska z błotem
nie gadamy z jarkiem bo to głupi wieprz :-0

Gość marna studencina
również tutaj nie będziemy sie kłocic ani przekrzykiwać jest mi smutno i potrzebuje chwili wyciszenia, cieplego slowa, prosze chociaz raz bądzcie ludzmi pogdajmy jak ludzie

Gość marna studencina
chce poczuć ze nie jestem sama :( poprostu tylko tyle

Gość kup sobie psa
zdobędziesz najwierniejszego na swiecie przyjaciela i nie bedziesz sama :)

Gość powiem tylko że
marna - pomyśl, że inni mają poważniejsze problemy a Tobie i tak i tak za 2 dni przejdzie i będzie ok :) nie mówię przez uszczypliwość - tak po prostu będzie a studia w końcu skończysz prawda? Czy moze napisz z jakiego powodu jesteś przygnębiona... A teraz przestań się dołować, i ciesz się z tego, że jesteś młoda i możesz wszystko :)

Gość marna studencina
nie mam pracy, wszyscy wokół zakochani a ja kolejną noc spędzam sama, nawet nie mam sie do kogo odezwać albo wtrącic w jakis wątek na kafe bo od razu jakies glupie docinki :(

Gość Piwnooka kobieta
wejdź na mój topik:) będziesz miec koleżankido pogadania

Gość powiem tylko że
mi ktoś powiedział kiedyś jak jest coś źle to trzeba to zmienić :) uwierzyłam w te słowa i praktykuję do dziś;) nie masz żadnych przyjaciół, znajomych, nikogo bliskiego? może jest jednak ktoś taki... a jak nie nic prostszego - postaraj się o to żeby mieć to naprawdę nie jest takie trudne :) chcesz pracować? praca sama nie przyjdzie... itd, itd a docinkami na kfae to już naprawdę bez sensu się przejmować :P może podchodzisz do wszystkiego za bardzo poważnie, może wrzuć trochę na luz na początek :)

Gość marna studencina
nie sądze ze będzie lepiej to juz trwa od roku

Gość madralinska dziewconka
co wy macie do studentow???;> 😠 ja tam studentka jestem, jaksos sesja ciagnie sie do przodu, ja na szczecie mam chlopaka ale nie zawsze mamy dla siebie czas, jak ja mam czas to on nie mami tak wkoloko:O wiec ogolnie doopa blada, zycie jest rutalne na dodatek ten upal:P

Gość madralinska dziewconka
ogolnie nikt chyba na swiecie sie nei uchowal bez problemow, niektorzy lepiej po prostu sobie z nimi radza:O ja mam wiele chwil zwatpienia az zyc sie nei chce czasami:O ale jakos daje rade, ale jak jestem zdolowanaa to potrafie sie sama dobijac dodatkowo porzez mowienie sobie umiesz liczyc licz na siebei itp:P wicczasmi tydzien z dolka maxamlnego nie wychodze, ehhhh zycie

Gość marna studencina
ja coraz bardziej schodze w doł, zaczynam sie zastanawiac po co mi te studia byly , po co czlowiek zapiernicza cale zycie chce sie tylko najesc rzeczami materialnymi:( nie ciesze sie z tego co mam nie mam tez ochoty na zdobycie czegos wiecej

Gość powiem tylko że
tak są lepsze i gorsze chwile ale w takich gorszych staram sie mysleć o tym co mam a nie czego nie mam i w końcu finalnie myślę sobie "nie jest przecież wcale tak źle, dasz radę" :) grunt to pozytywne nastawienie :)

Gość marna studencina
czasem mysle nad zakonem

Gość ja mam 33
marna ---> czytalam wczesniej Twoj watek. Odespalas troche?:) Wiesz, moze zawies te studia, jak Cie doluja..nie wiem sama...

Gość ja mam 33
i nie mysl o zakonie.Tam trzeba wniesc posag, bo inaczej bedziesz wykoywac najgorsze prace, ktorych nikt nie chcialby wykonywac

Gość marna studencina
jestem po licencjacie, nie planuje isc dalej a dobija mnie wszystko wokół , to nie jest wina tylko studiow

Gość marna studencina
najgorsze prace mowisz, a powiedz co tutaj mozna wykonywac po studiach - tak samo najgorsze prace, gdzie jeszcze Cie upokarzają dopoki nie znajde sensu i celu zycia , coraz bardziej sie zastanawiamnad tym

Gość ja mam 33
rozumiem Cie, bo moja ostatnia praca tez mnie upokorzyla mimo ze mam tyle lat. Pracuj i szukaj lepszej pracy, bo tylko Ty sama mozesz sobie pomoc.Nikt Ci nie pomoze. Ja dopiero wylazlam z depresji po tamtej pracy.

Gość marna studencina
myśle ze w zyciu każdego czlowieka taki moment wlasnie nastepuje gdzie probuje sobie wyznaczyc swoją przyszlą droge, ja szukam drogowskazu ...

Gość ja mam 33
zarejestruj sie na profeo i tam szukaj pracy. Pisz do konkretnych osob, moze ktos da Ci sznasena lepsza prace.

Gość ja mam 33
musz is spac dobranoc🌻:)

Gość marna studencina
no wlaśnie tylko praca, nerwy kasa :( to ma byc zycie ? juz sama nie wiem co sie tak naprawde liczy w zyciu.

Gość marna studencina
dobrej nocy, dziękuje za pogawędke, chociaz na chwile czulam sie potrzebna 👄 🖐️