Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yalamana

Czemu podrywaja mnie obcokrajowcy a w Polsce nikt?

Polecane posty

Gość przeznaczenie to chyba
miłe przeznaczenie

Gość ...hej dżaga
...hej dżaga

Gość o co chodzi Wam

Gość spaggiaa
Ja tez mieszkam za granica i nie znam ani jednej Polki, ktora siedzi przy garach. Wszystkie pracuja lub studiuja, maja mezow obcokrajowcow(nie murzynow czy arabow) i mysla o karierze. Nikt nie mysli tutaj o Polkach jako o gospodyniach domowych, a jak tak kiedys ktos myslal, to zmienil zdanie.

Gość ramaz
zmanierowana krytykantka - co to znaczy, nie umieja podrywac? Nie ma od tego szkol, kazdy robi jak umie. Zeby miec dziewczyne, trzeba nauczyc sie podrywac? Bezsens. A podryw duzo kosztuje tych niesmialych facetow, ktorzy prawie w ogole nie podrywaja. Czesc kobiet twierdzi, ze tym bardziej takich docenia, ze sie przemogli.

Gość jsjsjs
Dla mnie to jest żałosne to podrywanie obcokrajowców Jak byłam za granica zygac mi sie od tego chciało Nasi faceci pod tym wzgledem sa lespi, nie puszczaja komplementów na lewo i prawo A tamci byle poderwac zaciagnac

Gość a nie moze
tu chyba chodzi o ogolne podejscie...ja uwielbiam to,ze nie mam w domu malego dziecka,tylko kogos kto rowniez potrafii gotowac,sprzatacx i zrobic pranie...i pomoc jak trzeba:) i rzeczywiscie studiuje i 2 razy w tygodniu do pracy..a jestem z holendrem-zloty czlowiek:D

Gość zmanierowana krytykantka
Czesc kobiet twierdzi, ze tym bardziej takich docenia, ze sie przemogli moze czesc kobiet tak ale ja nie, bo nie lubie czuc sie w czyims imieniu zazenowana. szczegolnie jesli ta osoba chce mnie do siebie przekonac.

dla "a nie moze" > ja uwielbiam to,ze nie mam w domu malego dziecka,tylko kogos kto > rowniez potrafii gotowac,sprzatacx i zrobic pranie...i pomoc jak > trzeba i rzeczywiscie studiuje i 2 razy w tygodniu do pracy..a jestem z > holendrem-zloty czlowiek SUPER!!!!!!!!!! O TO CHODZI! :) Polecam cudzoziemcom.. ;) Tez umie gotowac, i bardzo bardzo dobrze...

Gość doloncze sie
do tej dyskusji, aczkolwiek zdenerwowalam sie widzac ze polacy nadal mysla, iz obcokrajowcy biora polki za zony aby byly tylko do jednego!!!! wrecz pzeciwnie doceniaja je za to kim sa a nie czym powinny byc. jadac do polski i widza znajome w malzenstwach i ich mezow krzyczacych w wejsciu do domu o obiad....to jest przykre....i to sa realia polski....a ja tak zyc nie chce! to w polsce kobieta jest wychowywana aby sprzatac gotowac, rodzic i byc kura domowa....tam tak nie jest!!!! i sama po sobie moge poeiwedziec ze faceci sa tam inni, owszem sa ci co zucaja komplementami na prawo i lweo aby cos tam zaliczyc.....ale sa i tacy co chca poznac kogos wartosciowego i sa na tyle otwarci ze nie patrza na kraj czy kolor skory.......

Gość dsfsf
taak, skoro ci obcokrajowcy sa tacy wartosciowi, to czemu nie wezma na zone kobiete ze swojego kraju, tylko szukaja ladnej Polki?

Gość a nie moze
czemu nie wezmie ze swojego kraju?z roznych powodow...w holandii panuje kult pieniadza.holenderka z reguly szuka takiego,zeby uwiesic sie na jego szyi..przynajmniej tu gdzie ja mieszkam.wiekszosc kobiet to kury domowe,ale panom to nie przeszkadza.moj facet sie dopiero dorabia,pracuje baaaardzo duzo,wiec i brak czasu,zeby kogos poznac...pracowalam u niego przez miesiac na wakacjach.poznalismy sie i juz:) skonczylam studia w polsce i tu rozpoczelam kolejne magisterskie,zeby bylo nam latwiej.ale dorabiam w innym miejscu,nie wyobrazam sobie pracowac u niego.

Gość doloncze sie
ale nie kazdy z nich tak szuka wymazonej polki? cos sie am ubzduralo!!!a tak poza tym to najczesciej slysze ze brazylijki sa najpiekniejsze, nie polki.......

doloncze sie BRAZYLIJKI TO NAJCZĘŚCIEJ(PRZEZ KLIMAT W KTÓRYM MIESZKAJĄ-KULT CIAŁA,PLAŻE) SA WYNIKIEM OPERACJI PLASTYCZNYCH. TAM 13-14 LATKI JUZ MAJĄ FUNDOWANE OPERACJE PRZEZ RODZICÓW

Gość doloncze sie
no to jak dlugo jestem za granica, jeszcze brazilijki po operacji nie widzialam, na ogol maja mniejsze piersi i bardzo duza pupe, bardzo malutkie w talii......sliczna buzie, dlugie wlosy! wloszki tez sa niczego sobie, oraz co niektore azjatki. jeszcze nie poznalam nikogo kto by powiedzial lub slyszal aby szukac polke na zone...

Gość trtr
do samotnego europejczyka: mieć duży temperament nie oznacza kierować się nim, ja od dziecka ćwiczyłam charakter, w tym sztukę samokontroli, więc u mnie w starciu instynktu z rozumowaniem wygrywa to drugie i tak dociągnęłam do 28 roku życia w dziewictwie :)

Gość rzeczywistosć
takie szmatulce jak rzeczywistośc niszczą wizerunek polek,

Gość rzeczywistosć
niedośc że z tego co czytam to głupie to dziewuszysko, to pewnie jeszcze szpetne jak noc

\"Niestety będąc za granicą unaoczniłam sobie przepaść jaka dzieli mężczyzn z Polski i tzw zachodu. Mężczyźni o zachodniej mentalności mają po prostu więcej pewności siebie i luzu! To pozwala im na swobodniejsze zachowania. U nas kobietę podrywa zwykle desperat lub facet wstawiony, wspierany przez koleżków, i są to podrywy na poziomie szkolnego ciągnięcia za włosy, tudzież obleśnego cwaniaczkowania. :S \"Ale tam są po prostu bezczelni pajace co próbują babki na 1 noc znaleźć.No i jeszcze oszuści matrymonialni i alfonsi .

Gość o mamo
amant obejrzalam twoje linki z youtube! normalnie sie lalam z tej muzyki hahahah

Gość do Samotny Europejczyk
ale z ciebie palant. to, ze ktos nie uprawia sexu nie znaczy, ze nie ma temperamentu tylko moze czeka na wlasciwą osobę? wiesz nie kazda dziewczyna chodzi chetnie do lozka z pustakami twojego pokroju. zastanow sie zanim cos napiszesz, bo te twoje wypocinki to szkoda gadac :/

dla "trtr" > mieć duży temperament nie oznacza kierować się nim, > ja od dziecka ćwiczyłam charakter, w tym sztukę samokontroli, więc u > mnie w starciu instynktu z rozumowaniem wygrywa to drugie > i tak dociągnęłam do 28 roku życia w dziewictwie Droga TRTR, a) 28 lat nie jest 33-35 wiec roznica JEST. b) mowisz ze bylasz "dziewica" do 28 lat, ale moze juz doswiadczalasz seks. Seks to nie tylko stosunek. Wiec jesli stopniowo sie przeblizalasz do seksu to ok. c) to co mi w istocie zalezy jest TEMPERAMENT mojej (przyszlej) kobiety. To samo pracownik, chce miec ODPOWIEDNIEGO PRACOWNIKA. A co robi? Patrze na CV. Przeciez CV to nie mowi "kim jestes" tylko "co robilasz". Wiem. Ale "kim jestes" jest TEZ czynnikiem tego "co robilasz". wiec ja doswiadczylem ze mozna znalezc kobiete ktora ma mniej czy wiecej "TEMPERAMENT" (albo mozna to nazywac "poziom rozwoju seksualnego") i ze sa czynniki ktore pozwalaja PRZEWYDYWAC ze temperament bedzie wyzszy. Jeden z czynnikow ktore - STATYSTYCZNIE - odpowiada kobietom z wiekszym temperamentem, jest ze ona zaczela z seksem w wczesnim wieku. Czynnikow jest wiele, a podczas poznanie sie, przebadam to pytajac. Lepiej tak, niz przebadac w lozko, nie sadzisz?

Gość pieprzysz jak potluczony

Gość Miss Pigi
Nie przejmuj sie trtr nie tylko ty masz taki problem. Ja mam czasami wrażenie, że polscy mężczyźni uważają się za nie wiadomo kogo. Jak jestem za granicą faceci normalnie do mnie podchodzą i zagadują a tutaj tylko gapić się potrafią a czasami mam wrażenie, że się mnie boją bo jestem wysoka;-) Do Europejczyka Wydaje mi się, że troszkę za bardzo przedmiotowo traktujesz kobiety. Ty chyba szukasz niewolnicy a nie partnerki.

Gość pieprzysz jak potluczony
przedmiotowo to malo powiedziane. i jeszcze ma obsesję na punkcie sexu i przeszlosci sexulanej partnerki....

Gość alojzetta
Mieszkam za granica, mam meza obcokrajowca i nie robie za zadna kura domowa tylko normalnie studiuje oraz pracuje. Potwierdzam, ze tutaj czuje sie bardziej kobieta niz w Polsce. Lubie sie ladnie ubierac (ladnie nie znaczy wiesniacko w stylu miniowki ecc) dla mojego meza przede wszystkim a takze dlatego, ze milo jest gdy ci ktos nieznajomy na ulicy powie "jaka ty ladna". I zaznaczam, ze nie jestem zadna blond barbie co sie ubiera w obcisle ciuchy. mam naturalny ciemniejszy kolor wlosow. To prawda, ze obcokrajowcy sa bardziej mescy i bardziej pewni siebie a takze bardziej o siebie dbaja. Moze tez przez to nie maja tylu kompleksow co nasze polskie chlopaczki.

Gość tak szczerze
nie wiem czy bycie dziewica w wieku 28 lat to powod do usmiechu...ja mam 25 i nie wiem jakbym mogla wytrzymac...z reszta po co...jak ma sie kochanego faceta u boku,to nie ma na co czekac....dla mnie trzymanie nie sile nog razem jest smieszne...

Gość znam to...
A mi się wydaje że faceci z zachodu,wcale nie są bardziej wrażliwi,tylko znają już schemat a poza tym niektórzy sami sobą niewiele reprezentują.No bo skoro szukają na jedną noc...I zgadzam się z tym ,że Włosi i Hiszpanie(szczególnie chyba ci drudzy) są wręcz sztucznie wylewni ikochliwi.Albo poprostu lubią podrywać bez zobowiązań ,tak tylko dla hecy pozaczepiać... :] i pozbądźcie się kompleksów.Dbajcie o siebie i udowadniejcie sobie , że jesteście wartościowe/wi

Gość gośćkiki
Które kobiety na te bajery lecą te podrywy polskie siema słoneczko tylko półki naiwne . Nas kobiet zagranicznych to nie interesuje