Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość question...

pytanie do Panów

Polecane posty

Gość question...
prawie 23

Gość question...
a On 25. Ale wiek tu chyba nie ma większego znaczenia.

Gość isisssss
A ja myślę , że jednak powinnaś z nim porozmawiać i nie chodzi tu o "proszenie się " tylko o partnerską rozmowę - jeżeli Ty zrezygnowałaś ze swojego wyjazdu tylko po to żebyście mogli być razem to trochę "nieładnie" z jego strony , że teraz On nawet nie bierze pod uwage tego ,że mógłby zrobć to samo dla WAS. Tak uważam. Doskonale wiem , że jest to bardzo trudne i przykre jażeli kogoś bliskiego trzeba prosić o to żeby choć przez chwile nie myśłał tylko o sobie.

Gość question...
Za 3 tyg wracam do Polski, i nie wiele później On będzie musiał podjąć decyzję. Nie wiem, może z nim porozmawiam jak wrócę, bo to raczej nie rozmowa na GG. Tylko że jeśli nawet mu powiem, On zostanie. Myślę, że podświadomie będzie miał do mnie żal, z resztą ja też nie czuła bym się dobrze gdybym wymusiła na nim taką decyzję. On wie, zna mnie na tyle, że oczekuję że On zostanie. Chyba jednak wolę żeby to była jego decyzja. Wie jaka jest sytuacja, wie że mógł by bez problemów odłożyć ten wyjazd. Za rok skończylibyśmy studia i pojechali razem.

Gość LOL ---
zamieniasz dziewczynę na złośliwą samicę w garsonce 30 i jedziecie

Gość isisssss
Nie , ja absolutnie nie miałam na myśli wyrzucania mu Twojego ,że się tak wyrażę " poświęcenia" czy wymuszania na nim decyzji, wydaję mi sie tylko, że warto powiedzieć o swoich oczekiwanaich wobec Niego.

Gość question...
On wie o tym.