Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabuall

Czy wasi mezowie probowali waszego mleka kiedy karmicie dziecko piersia?????????

Polecane posty

Gość nabuall

:)

Gość wiii
Moja koleżanka kiedyś ściągnęła małemu trochę mleka w włożyła do lodówki, jej mąż przez przypadek wypił to mleko bo myślał że to takie normalne, jak się dowiedział ze to było jej mleko to wymiotował potem cały dzień :p

Gość buahahahhhhhhhhhhhhhhhhhh
a Ty zboczona jestes?

Gość tak z ciekawosci
A Wy probowalyscie swojego mleka? Jak ono smakuje? Nie zamierzam nikogo obrazic, jestem po prostu ciekawa...

Gość monika ddd
ja spróbowałam ale z obrzydzeniem swojego mleka,jest baz smaku

Gość moj tato probowal
nie mial wyjscia zreszta... Mowil, ze zupelnie jak mleko nie smakuje - slodkawe. Nie niedobre ale tez nie delicja :P

Gość ja mojego na pewno spróbuję
ale męzowi nie dam

Gość tak z ciekawosci
:)

Gość a jak ja byłam kiedyś
w podstawówce i byłam ciekawa jak takie mleko smakuje, to moja ciocia która akurat karmiła piersią wycisnęła mi na łyżeczkę i dała spróbować. W ogóle mi nie smakowało jakieś takie gorzkie było.Natomiast mój narzeczony zapowiada że jak ja będę karmiła piersią to tego mleka spróbuje.

Gość f345y34
a jak ja bylam kiedys -> r o t f l mocne :D

Gość hggdhshd
moj próbował-podczas pieszczot-na tyle co wypił to bylo ok

Gość mój mąż nie próbował
dwoje dzieci wykarmiłam, ale do głowy nam nie przyszło, by poić mlekiem męża :O

Ale macie problemy:) Nie wiem czemu mleko matki jest dla Was obrzydliwe??? Mój mąż próbował mego mleka - na zasadzie ciekawości, a nie bo go nim poiłam. Chciał wiedzieć od czego tak dużo nasz syn przyrasta na wadze... Nie był zdegustowany, a tym bardziej obrzydzony. Wręcz przeciwnie, podobało mu się \"opakowanie\"...

Gość Lindalou24
ja probowalam... moj maz wiemze to glupie ale tez sobie zassał ;D

Gość alejakto
Ale jak to? My spijamy ich sperme a oni naszego mleka nie?? Mój chłopak mówi ze bedzie chciał pić mleko z mojej piersi:D

Gość mamcia bnnn
mój też zassał kilka razy.mówił że słodkie

kto spija spermę, ten spija. Chyba nie jest to najtrafniejsze porównanie... Mleko, którym karmimy nasze dzieci i na którym większość z nas wyrosła i sperma... Ale mogę się mylić...

Gość mućka mniam mniam
moj maz tez probowal sam sie prosil,ja tez probowalam jest wodniste i slodkie,mi sie to wydaje mniej obrzydliwe nawet niz calowanie,taki pachnacy mlekiem cycuszek

Gość kiedy miałam zapalenie piersi
nie mogłam poradzic sobie z laktatorem-piersi były ogromne twarde bolace gdyby nie pomoc meza nie wiem jak by sie to skonczyło-ściagnał mi nadmiar mleka ustami przy okazji troche go sprobował Teraz od czasu do czasu szczególnie w czasie pieszczot lubi sie przyssac lub chocby wtulic w pachnace mlekiem piersi0mowi ze bardzo go to podnieca

Gość lena33
o ja pierdziele ale temat dobry,heheh,nie no ja sie brzydze sprobowac swojego mleka,maz raz przy stosunku pocalowal mi cycka to go odrzucilam i okrzyczalam,ja mowie kiedys do meza ze to dziwne ze czlowiek sie brzydzi swojego wypic a krowy wypile,a moj maz mowi ze tez brzydzimy sie zjadac czlowieka a krowy nie,hehe

Gość ..Monika..
Mój mąż też próbował - z czystej ciekawości - i wcale nie wybrzydzał :P

Gość awsa
nie wiem co w tym okropnego??? ja probowalam mleka swojej siostry, faktycznie wodniste i bardziej slodkie niz krowie :)

o Boshe ale afera heheheh mój mąż też pił moje mleko, ale potem go zemdliło bo za słodkie było...:) ;) hahahaha

eheh no pewnie ze tak. nawet sie smial ze chce prosto z piersi sama tez probowalam : slodkie przeciezs to normalne..skoro dzieci to lubia to chyba musi byc smaczne nie widze nic obrzydliwego

no ale prostu z piersi to0 bym nie dala.. glupio mi.. i nei daje calowac piersi. sa bardzo drazliwe..

Gość vicka
Mój mąż też próbował - bardzo go to podnieca, mówi, że słodziutkie:-) A ja nie lubię pieszczot piersi jak karmię- mają inną wrażliwość