Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabuall

Czy wasi mezowie probowali waszego mleka kiedy karmicie dziecko piersia?????????

Polecane posty

Mój mąż wszystkim ogłosił, że się napije. Akurat....! Na pewno nie ode mnie. Jakoś nie wyobrażam sobie tego :-)

Gość vonnoel
..szukam kobiety majacej problem z nadmiarem mleka w piersiach chętnie sie spotkam zainteresowane panie prosze o kontakt vonnoel@o2.pl pozdrawiam

Gość antypatologia
MOj tez chce i nie widze w tym wiekszego problemu.

Gość mój próbuje
jak karmi małą z butelki moim odciągniętym, to próbuje jak sprawdza na ręce czy nie za gorące..mówi że bardzo słodkie i jak małej urosną zęby to pewnie jej wylecą ale zassać mojego cyca to bym mu nie pozwoliła..

Gość gość
cytat [ mój próbuje, jak karmi małą z butelki moim odciągniętym, to próbuje jak sprawdza na ręce czy nie za gorące..mówi że bardzo słodkie i jak małej urosną zęby to pewnie jej wylecą, ale zassać mojego cyca to bym mu nie pozwoliła... ] czemu byś nie pozwoliła ? nie rozumiem co w tym złego ? laktatorem OK, ale męża od zboków wyzwać jak by chciał possać? głupie to ja bym zassał i to chętnie, a jak by mi posmakowało, to bym się już od tej pory ciągle przy cycu kręcił :D :D :D :D :D oczywiście dzieciak musi być w pierwszej kolejności nakarmiony, ale nadmiaru szkoda wyrzucać, a do lodówki odkładać też nie wiem czy jest sens, zawsze świeżutkie najlepsze :D

Gość gość
a mój próbował... tak jakoś w łózku to wyszło, w czasie orgazmu trochę pokarmu wypłynęło i on to zlizał podobno bardzo slodkie

Gość gość
my w pracy dolewaliśmy mleko do kawy kolegom, koleżanka miała dużo pokarmu..takie żarty szczeniackie...

Gość gość tygrysek
Witam ja pragnę poznać kobietę karmiąco piersią. Pragnę pić mleczko