Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiznesMan

Problem z synem

Polecane posty

Gość BiznesMan

Uwaga! Mam wielki problem ze swoim synem. Ostatnio ciągle narzeka on że źle wydaje pieniądze i że on wydawałby lepiej. Jako przykład podaje instalację antypoślizgowych płytek wokół naszego basenu, które sprowadziłem aż z Florydy. Żona wpadła na pomysł żeby nauczyć go gospodarności, odpowiedzialności a przy tym pokazać że zarządzać fortuną wcale nie jest tak łatwo. Na dwa miesiące wakacyjne dostanie 20 tysięcy Euro, za które będzie musiał sobie wynająć mieszkanie i się utrzymać. Tylko teraz problem: nie wiem czy tę kwotę przekazać mu właśnie w Euro czy już w złotówkach. Co jeśli kurs Euro będzie gwałtownie spadać? Nie wiem czy sobie poradzi w takich warunkach z taką niską kwotą....

Gość ironia losu....
Urzekla mnie ta bajeczka :O

Gość synek przestań fantazjować
po popierdoli ci się fikcja z rzeczywistością

Gość Nałęczowiankę
Mając "tatę-idiotę" powinien jechać raczej na zbiór truskawek. Do sąsiada-buraka

Gość leszek - starachowice
Wedle wszelkich przewidywań analityków Euro utrzyma swój kurs do złotego w najbliższych miesiącach. Ryzyko jakieś tam jest zawsze, ale ja mimo wszystko wypłaciłbym mu w Euro. Pozdrawiam!

Gość BiznesMan
a tak naprawde to wydobywam z synem wegiel w biedaszybach pod walbrzychem :classic_cool:🖐️