munnecabrava 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 cześć kobitki ;) help me :D a raczej mowinnam napisać aide-moi ;) Chce wyjechać do francji na wakacje dwa miesiace i szukam w tym internecie pracy i szukam otwiera granice prezydent Sarcozy a jakos ofert w hotelastwie gastronomii czy zbiorach nie wiedze była któraś z was gdzie mam szukać słyszałam o zbiorach wrzosu na prowansji . Dodam z francuskim nie ma zadnego problemu u mnei ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turqs 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 ja jade do dzieci i sprzatania ale widzialam duzo ogloszen dla kelnerek skoro tak dobrze mowisz po francusku to chyba nikt ci lepiej nie pomoze znalezc niz ty sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
munnecabrava 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 Fakt, ale rozmawiałam z kilkoma francuzami i jakosspecjalnei isę nie palą niestety do zatrudniania obcokrajowców...... a teraz osobiście nie widziałąm ogółoszej jedyne co to na francuskich stronach ale kontrakty są ługoterminowe i dlatego pytam ;) mozę któraś z pań ma jakieś namiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi by sie wrozsow nie chcialo Napisano Czerwiec 11, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
munnecabrava 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 CZemu nie troche pachnąco ale na słoneczku ;) na świeżym powietrzu ;) Wolę to niż pracę au-pair ;) wiem dziwny człek ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach