Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindergatren

Moją dziewczynę interesuje trójkąt z drugim facetem?

Polecane posty

Gość dddwd
O, rzeczywistość i jej kilka innych osobowości się odezwało. Przepustkę dostałaś z psychiatryka, schizofreniczko?

Gość tez mam rózne myśli
jest to kwestia zaufania i moze się to odbywać na wyższym stopniu wtajemniczenia, para, która się na to decyduje, może to robić dla siebie nawzajem, on dla niej, ona dla niego...to oni są dla siebie głównymi bohaterami tej 'akcji' , oczywiście z pełnym poszanowaniem wszystkich uczestników zabawy..oczywiście może się to wymknąć spod kontroli...a wtedy..

Gość o rany ...
lepiej niech eksperymentuje przed ślubem z Toba, niz po slubie sama:) Może jej się nie spodoba:) ...-> nie jestem wcieleniem rzeczywistości.

Gość dddwd
pisałam na podstawie uwag kogoś kto się wpisał na pomarańczowo w innym temacie, i w m-sce pseudonimu wpisał "rzeczywistośc" czy jakoś tak

Gość a więc
Kindergatren kiedyś uczestniczyłam w trójkącie z 2M+K, ale nie byłam wtedy związana z nikim. mogę cię uspokoić, ze to tylko seks i nie ma mowy o "zakochaniu się" w tym trzecim. teraz mam partnera, dla którego nie jest problemem ani 2M+K, ani 2K+M. problem jest bardziej we mnie w tym momencie, ponieważ ja nie czuję się jeszcze pewnie w tym związku. wszystko jest kwestią zaufania i poczucia bezpieczeństwa. jeśli kochasz dziewczynę, jesteś pewien jej uczucia, to co cię obchodzą opinie innych? jaki ma sens pytania kogokolwiek o zdanie, skoro to TY jesteś w tej sytuacji i ONA, a nikt nie myśli i nie czuje tak jak wy! nie kieruj się opinią innych, kieruj się tym, co czujesz i tym, co czuje ona, bo tylko wy dwoje się liczycie :) powodzenia.

Ale pustą masz lalę a jak znudzi jej się już seks w trójkącik tylko zaprosi do waszego łóżka zwierzęta sory ale tacy ludzie chyba za dużo się kochają a seks widocznie jej się zaczyna nudzić powoli współczuje ci zresztą jak byś się czuł jak jakiś obcy facet na twoich oczach rżnął twoją laskę? ochyda

Dla takiej osoby nawet zdrada nie jest zdrada a gdzie granice, które w każdym związku powinny być ludzie którzy tak się obleśnie zachowują mają nie po kolei w głowie i ich poczucie moralności i godności własnego ciała wynosi poniżej zera.

Gość gość
Witam wszystkich Pisze o poradę i podpowiedź Ponieważ od dłuższego czasu wraz z moją dziewczyna fantazjujemy o trójkącie z moim bratem , bardzo Nas to kręci a jego widać kręci Moja dziewczyna . Nie wiemy jak to zainicjować Prosiłbym o jakieś podpowiedzi Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Dzisiaj kazda chce 1k + 2m ale to dopiero poczatek. My jak sprobowalismy to mojej juz bylej dziewczynie zachcialo sie seksu grupowego 1k + kilku mezczyzn.

Gość gość
Tu gość dziś [12:38 chcialem jeszcze tylko dodac ze w pewnym momencie zrobilo sie tak, ze w zasadzie ja nie uprawialem w cale seksu bo tylko stalem obok i patrzylem jak ona zabawia sie z innymi. Licz sie z tym, ze bedziesz ponizanh przez innych mezczyzn. Ja musialem sie przeprowadzic bo wszyscy sie ze mnie smiali, ze kazdy uprawia seks z moja dziewczyna tylko nie ja.

Gość gość
Tylko tu chodzi o to że to miałaby być nasza słodka tajemnica wszystkich trzech. Jestem z moją dziewczyną w związku od 6 lat i wiem że dalej jak do trójkąta nieposunelibysmy się.Chcielibyśmy po prostu jakoś zaiinicjowac by do tego doszlo . Może jakieś wskazówki?

Gość gość
Kochamy się, a seks uważamy że można fajnie urozmaicić poprzez 2m+1k. Pozdrawiam

Gość żw24
Jezu, kto piszę o moherach itd. jest naprawdę ciężkomyślący... Nie czaisz, że ona powiedziała Ci, że będzie Cię zdradzać? Sex z innym facetem, sex nie ma nic wspólnego z miłością, to ciekawe jak te Twoje dziewcze wgl pojmuje "zdradę"... Są takie kobiety, które nie dadzą rady dochować wierności, bo po prostu nie są w stanie i jeśli Ci to naprawdę nie przeszkadza, to dla niej jesteś skarbem ;p Ale czy zawsze tak będzie? W końcu kopniesz ją w d, już jako super rogacz...

Gość gość
a ja byłam bardzo oddana a ten mi proponuje drugiego faceta,bo go to podnieciłoby,ja byłam tak romantycznie zakochana a to coś we mnie zmieniło,ta propozycja,kocham go ale to dla mnie rysa,chyba nie będę już oddana,moja iluzja romantycznej miłości skończyła się ,i jakie ma znaczenie jaka ja teraz będę ,skoro wszystko było tylko w mojej głowie,tak,popsuto mnie ,i chce być teraz złą kobietą za rozczarowanie