Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

young girl sing

super oferta!!!! dla powaznej i zdecydowanej osoby

Polecane posty

mieszkam w uk od 3 lat od 3 miesiecy prowadze dzialanosc typu salon fryzjerski gdzie mam 3 stanowiska pracy ale narazie mam jedną dziewczyne i oprócz tego jest tez w salonie kosmetyczka....biznes z dnia na dzien jest coraz lepszy i są z tego dobre pieniążki..salon jest w pełni wyposazony... ja niestety z przyczym osobistych wracam z rodziną do polski,szkoda mi zamykac tak dochodowego biznesu i dlatego wstawiam to ogłoszenie ...lokal jest wynajmowany a wyposazenie chce odsprzedac.....dodam ze ja nie ejstem fryzjerką a naprawde mozna zarobic na tym ladne pieniążki,,,, na zainteresowanych czekam

Gość ale o co ci chodzi
??

Gość synesis
Jaka jest cena tego saloniku?

Gość synesis
jakie to miasto ? Mozna zobaczyć jakieś zdjecia salonu ? jakie sa ceny teraz tam usług fryzjerskich? czy kosmetyczka wykonuje w salonie tipsy i czy jest popyt na takie usługi?

wlasnie mam juz osobe zainteresowaną ,ktora sie ma zdecydowac ale wciaz jeszcze jest aktualne...wiesz,jesli chodzi o paznokcie to tu w tym miescie kazda polka chyba nosi tipsy :) wiec sama sobie odpowiedz na pytanie :) zdjecia moge ci wyslac@ a jesli chodzi o klientow to jest duze zainteresowanie wsrod anglikow biorąc pod uwage ceny:) na dzien dzisiejszy jest dziewczyna w salonie ktora zajmuje sie tipsami i ma ruch ona odnajmuje miejsce w salonie

Moja corka chetnie by odkupila bo jest na stale w Angli z mezem i dziecmi ale nie napisalas w jakim miescie.

Gość ppppppppppppppp
podnosze

Gość mamawojtusia
Witam Mam pytanie roche z innej beczki :). mam 8 letniego syna który nie zna jezyka , mysle nad wyjadem do anglii , uważasz ze dziecko w tym wieku sobe poradzi? chiałam jechac sama bede tam bez niczyjej pomocy i troch e sie wacham jak to bedzie jest to dlamnie ciężka decyzja , chiałam wysłuchac opini osoby która juz tam zyje dziekuje za odpowedz pozdrawiam

Gość witajkodjo
jesli chcesz poklikac i czegos sie dowiedziec to podaje gg 6530881