Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konradziooo

Przyznam sie do czegos...

Polecane posty

Gość Konradziooo

Dziewczyny, jezeli widzicie ze facet jest bardzo niesmialy w stosunku do Was, nie zachowuje sie swobodnie, jest spiety- oznaka jest JEDNA- podobacie mu sie i to szalenie. Mowie to szczerze, bo sam wlasnie wpadlem w te sidla. Aska kocham Cie !!!!!!!!

Gość Konradziooo
upppppppp

Gość Ty to jesteś lol ziomek
:D

Gość Konradziooo
Czemu znowu maszkary? Zawsze mozna sie ubrac fajnie i umalowac, pojsc na solarium.

Gość freakyyyyyyyyyy
o fuck! Podobają ci się smażone laski?:O

Gość freakyyyyyyyyyy
Do spierdalaj pojebie] Nie martw się tym, nie aż tak bardzo, nie ma to sensu Zadaj sobie pytanie o swój charakter, o to czy wg. ciebie gdybyś do tego była ładna, zadbana, miałabyś sporo powodzenie i na tym bazuj. Na charakterze. Widzisz on się liczy najwięcej, kochałem laskę bardzo brzydką. I?.. I była to moja jedyna prawdziwa miłość jak dotąd.

Gość kokokoooo
a co maszjedno oko albo 2 nosy? pewnie przesadzasz....chyba ze nie.....

Gość freakyyyyyyyyyy
Noooooo.... to tak nie pogadamy, moja droga!:D Sama widzisz gdzie tkwi Twój problem. Dogryzasz innym, jesteś zapewne sfrustrowana. Od tego zacznij Moja kumpela miała podobny problem, dużo na ten temat rozmawialiśmy i udało jej się zmienić, zrozumieć jaka jest wspaniał itp. Taaaa.. Nie grzeszyła urodą, a swoje zale najpierw tłumiła, a potem wyżywała się na każdym. Bez znaczącego powodu, jak sądzono. Tak to działa. Potem straciła większość znajomych.... ale tylko na czas w którym nie rozumiała jaka jest wartościowa Mówisz o swoim braku intelektu Doprawdy? Nie zauważyłem... Widzisz,że zamykasz siebie w klatce?.. To pułapka, nie daj się

kokokoooo o taką patologię to raczej trudno, ale wierz mi - pewnie nie raz widziałaś jakąś dziewczynę i pomyślałaś: "co za paskuda!". Może to nawet mnie widziałaś...? freakyyyyyyyyyy Mój problem tkwi w tym że mam lustro oraz ładne i inteligentne koleżanki. Przy porównywaniu się kimś dobrze wypadam tylko przy ludziach z np. zespołem Dowan :-( I co, Twoja kumpela nagle stała się miss świata, a przynajmniej zaczęła normalnie wyglądać? Cudów nie ma, chyba że ma się kasę na chirurga. Nastawienie nie ma nic do tego, wystarczy porównać siebie ze swoim kręgiem znajomych. Ja właściwie nie mam znajomych więc nie mam nic do stracenia. Jestem niewyjściowa więc nikt się ze mną nie kumpluje. Intelekt? A średnia 3,2 na koniec roku chyba już coś mówi... Ja pierdolę, coś jest w tym wyglądzie skoro nawet tapeciary i lachociągi mają lepsze stopnie ode mnie :-/

Gość anka anka akna
Żenada kochana. Zamiast tak sie uzalac sie nad soba, wez sie k****a do roboty !

Gość dawno juz sobie odpuscilam
bo co bym nie zrobila to i tak dupa.

Gość freakyyyyyyyyyy
No stop. Czy ja mówiłem,że moja przyjaciółaka została uraczona cudem i została pięknością?, czy że zmieniła nastawienie a co za tym idzie charakter! Twoimi osądami, zapewne nieświadomie, ale upychasz wszystkich facetów w jednym worku Nie. Nie wszyscy są tak puści, nie wszyscy lecą "ślicznotki" Widzisz najważniejsza jest osobowość. Nie wydajesz się próżna, a to jest w tej całej zabawie najistotniejsze Twoja średnia? Też nie jest najgorsza, przeciwnie, mam wiele znajomych(mądrych!) o podobnych średnich ocen, które ponadto o niczym nie swiadczą A w której teraz uczysz się klasie?

Gość freakyyyyyyyyyy
Oceny się liczą no bo jakoś trzeba sprawdzić czyjąś wiedzę, no przykro mi bardzo, nawet jeśli nie jest to sprawiedliwe, a bywa. Z resztą na studia lixczy się matura, a tylko w szczególnych wypadkach konkurs świadectw. Zdawałem w tym roku, i gówno będzie kogokolwiek obchodzić moja średnia Jeżeli aż tak bardzo martwi cię twój wygląd, jeśli ludzie wciąż patrzą, spróbuj to olać i.. jakkolwoiek to brzmi zajmij się swoim wnętrzem i jego rozwojem Nie jesteś osobą straconą przez wygląd, po zatym jak to mówią każda potwora znajdzie swojego amatora Co konkretnie w Twojej twarzy wydaje ci się aż tak złe? Czy na prawdę nie da się nic poprawić Chyba czary może zdziałać np. też fryzura, nowa, inna, zaproponowana przez.. fryzjera? Nie wiem..

Gość ja tu tylko oceniam tematy
* *

Gość Aśka jestem
dzięki :))

Gość nie radzę sobie
do nie wierzę w to co piszesz ani w to że nic z tym sie nie da zrobić ja wierzę że mozesz mieć parcie n a ładny wygląd w 2 kl liceum to ważne ale uwierz mi można za małe pieniądze wyglądać z chwili na chwile coraz lepiej a jak ci się wydaje że te twoje koleżanki są takie ładne to brak mi słów uwierz na słowo neiwiele osób bez makijażu wygląda ładnie a można go tak ukryć że szok-WIEM CO PISZE jak chcesz to ci pomogę!!! A masz nadwagę???