Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienzannaaaa

gwałt

Polecane posty

Gość nienzannaaaa

wiem ze to głupie pisanie tu.. ale mam problem nie mogę iść z tym do ginekologa ani zrobić testu. otóż 1 maja zostawalam zgwalcona od tego czasu mialam juz 2 okresy .. niby dobrze ale obawiam sie ze mogę być w ciąży gdyż mój brzuch sie zaokrągla po tym zdarzeniu dostałam tabletkę [ te która niby zabija płód] ale czy można jakoś sprawdzić oprócz tych 2 pierwszych rzeczy czy jestem w ciąży?

Gość kieratraaa
a niby czemu testu nie możesz zrobić? brzuch nie zaokrągla się w tak szybkim czasie

Gość nienzannaaaa
1. starsznie sie boje. 2. nie mam 18 lat;/ 3. nie chce aby prxypadkiem mama zobaczyla

Gość kieratraaa
moim zdaniem nie jesteś w ciąży ( tabletka, okresy ). Brzuch na bank jeszcze by się nie zaokrąglał, gdybyś była.....

Gość kieratraaa
to, że nie masz 18 lat nie znaczy, że nie możesz zrobić testu a mama nie musi tego widzieć. możesz dla pewności zrobić test poza domem

Gość powiedz mamie a może cię zaraz

Gość najgorsza prawda ale prawda

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
to mama nie wie o gwałcie????

Gość kieratraaa
a czemu miałaby wiedzieć?

Gość to straszne powiedz jej

Gość nie popuść draniowi okaleczył

Gość SAE
moze przez nerwy jesz wiecej i dlatego w brzuchu przytyłaś. kup test i zrób go jak bedziesz sama w domu, a potem zapakuj i idz wyrzucić na dworze.

Gość nienzannaaaa
mamie nic nie mówiłam bo mi się nawet podobało, więc jeszcze by mnie zrugała. Testu nie mogę zrobić, bo mieszkamy z dziadkami i zawsze ktoś w domu jest, nie mam jak tego przemycić potem z łazienki

Ty myślisz ze test jest wielkości wanny. Skoro nie masz 18 lat i gwałt Ci sie podobał to albo nie był gwałt albo zostaniesz kur_a

Gość --Sasetka--
A skad mialas postinor, skoro nie bylas u lekarza??:> Bez recepty nie mozna go kupic...

Gość --Sasetka--
A skad wzielas postinor, skoro nie bylas u lekarza?? Nie kupisz tego bez recepty...

Gość Ja myślę ze ladnie się bawisz

Gość muminkowy swiat
a ja mysle ze jestes zwykla dupodajka i pewnie przespalas sie z pierwszym lepszym i teraz sie cykasz..... dziwne ze rodzice nie wiedza o gwalcie a ty nawet do gina nie chcesz isc... nie zal mi cie głupia gówniaro..

Gość boszhhhh
mysle że jestes bardzo niedojrzała, test mozesz zrobic u koleżanki ,albo w szkole po lekcjach jak nikogo nie ma w szkole, albo nawet w centrum handlowym ,przecież jest wiele miejsc publicznych z toaletami...Poza tym mimo , że mieszkasz z zdziadkami to możesz zrobić go w domu, musisz zamknąć drzwi tak by ich nikt nie otworzył a po wszystkim test możesz schować do kieszeni spódnicy lub spodni a potem wyjść z domu i wyrzucić do śmieci, możesz nawet iśc dalej na inne osiedle ,jeśli tak bardzo sie obawiasz że ktoś zobaczy.... powodzenia

Gość muminkowy swiat
aaa zapomnialam dodac..... nie zycze ci ciazy tylko dlatego ze pewnie byś ja usunela..... zycze ci za to zebys zlapala jakiegos syfa, moze to cie nauczy........

Gość Ty spróbowałaś ale nie wiesz c

Gość --Sasetka--
Moim zdaniem to jakas sciema. Dziewczyna najpierw pisze,ze nie byla u lekarza, a potem,ze wziela tabletke(postinor). A ciekawe skad go miala...., przeciez to jest wydawane tylko i wylacznie na recepte!

Gość dsdsd
Gdzie ona napisała ze nie była u lekarza? Bo jakos nie moge doczytac.

Gość --Sasetka--
,,wiem ze to głupie pisanie tu.. ale mam problem nie mogę iść z tym do ginekologa ani zrobić testu" Stad wywnioskowalam,ze nie byla u lekarza. Jak nie byla u ginekologa, bo zapewne sie wstydzila to nie sadze,ze poszla do lekarza pierwszego kontaktu,zeby mu powiedziec,ze chce dostac tabletke gwaltu.

Gość Z pewnością