Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asilatka

nie wien co robić

Polecane posty

Gość asilatka

mam męża a poznałam w nowej pracy faceta jest 17 lat starszy zwariowalam na jego punkcie mam wrażenie że ja też mu się podobam nie wiem co robić mam męża a tu taka sytuacja pomocy mąż jest ok ale mamy mało tematow do rozmowy jest po zawodówce ja skończylam studia a ten Pan z pracy jest inny i chyba się zauroczylam myśle o nim non stop nie moge jeść pić zapominam jak sie oddycha pomocy

Gość asilatka
odpiszcie coś

Gość asilatka
prosz nikt nic nie napisze?

Gość asilatka
znieczulica

Gość wez idzzzzzzzzzzzzz
a co ma Ci ktoś odpisać? którego masz "wybrać"??!!! po jakiego..***** wyszłaś za mąż za kogoś kogo nie kochasz. Bo gdybyś kochała nie zadawałabyś tutaj i w ogole nawet sobie tego pytania.. szkoda męża tylko.

Gość asilatka
nikt nic nie napisze

Gość kiedyś tez zauroczona
albo ci przejdzie ,albo wdasz się w romans.

Gość Seiken Jodan Uke
Pomyśl, jak czuła byś się gdyby Twój mąż poznał gdzieś babę i myślał sobie "Ona jest piękniejsza niż moja żona, mądrzejsza, bardziej kobieca". Weź Ty się w garść, nie jesteś małolatą, zauroczenia się zdarzają, ale źle się kończą, jeśli się chce to samo to odchodzi. Za co kochasz męża? Po cholere za niego wyszłaś? Przeszkadza ci, że jest po zawodówie. To się kopnij w dupę, jeśli masz możliwość. Głupia.

Gość asilatka
pomyliłęm sie to nie to mąż mnie nie pociąga nie chcialam być sama to wyszlam za mąż a teraz zakochalam sie w tamtym 17 starszy rod

Gość EHHHH życie
myślę,że w takiej sytuacji powinnaś posłuchac tego co mówi Ci rozum, a nie serce, czy jakieś tam porzadanie...Powinnaś zostac przy mężu, no albo jeśli tamten facet zagwarantował by Ci przyszłośctzn.chodzi mi o stały związek...no nie wiem...Twój wybór. Nie zazdroszcze sytuacji. 3maj się.

Gość asilatka
nie wiem dziśmyśle tylko żeby jutro z nimsię spodkać choć na chwile

Gość kiedyś tez zauroczona
a ja radze ..poszalej ,wtedy męża docenisz ,bo facet w którym się zauroczyłaś stwierdzisz że jest nic nie warty.musisz się przekonać na własnej skórze

Gość EHHHH życie
dokładnie, poprzedniczka ma rację

Gość asilatka
obym nie żałowala on tak mnie pociaga choć jest mniej atrakcyjny niż mąż

Gość asilatka
ma prawie 40 jest po rozwodzie a ja tak szaleje jak malolata nie wiem czemu

Gość asilatka
nie wiem czemu mnie to dopadło on jest tylko pare lat mlodszy od mojego ojca rodzina by mnie wyklnela jak bym odeszła od męża boje sie romansu ale to takie silne nie wiem czemu

Gość asilatka
smutno mi

Smutno ci będzie jak tamten cię przeleci- romans wyda się w robocie- beda cie palcami wytykac, w końcu bedziesz zmuszona zrezygnować z pracy bądź cię wykopia, a mąż wniesie pozew o rozwód, bo, że po zawodówce i że go o to nie posadzasz- uczucia ma. Więc jak zostaniesz sama z opinią szmaty...no wtedy to będzie rozpacz, zanim dasz dupy- przekalkuluj 10 razy i od nowa. Ps.: zauroczenia szybko mijają

Gość zla uwaga czy jakos tak
po co ci taki stary dziadek??? lepiej zajmij sie mezem, ktorego sama sobie wybralas i przysiegalas przed Bogiem.

Doprawdy :-) Do autorki a co nie wiedziałas jak wychodziłas za męża o Jego wykształceniu a własciowie jego braku???

Gość asilatka
widziałam ale myślałam że mi to nie będzie przeszkadzać nie chciałam być sama a teraz cierpie i tyle

Gość
Skoro szukasz zachęty... Daj mu dupy koledze. To naturalne kierować się porywami namiętności. Zestarzejesz się kiedyś i będziesz żałować zbędnej wstrzemięźliwości więc szalej dziewczyna szalej. Nie daj się zakuć samcowi w kajdana małżeńskich obowiązków tylko dlatego, że pedofil w koloratce spryskał was kropidłem...

Gość zmanierowana krytykantka
z niecierpliwoscia czekam az minie moda na slowo "zauroczyc"

Gość asilatka
myślicie że ja robie mężow na żlość że sie nie leje po twarzy że mi nie wolno leje się a to i tak nic nie daje jes mi smutno i żałuje że żyje

Gość asilatka
mam 23 2 lata po ślubie

Gość asdasdas
i co, sądzisz, ze Kafeteria da Ci poradę? Sama rządzisz swoją dupą, skoro hormony tobą rządzą (facetami rządzi fiut) to idź. Zrób mu loda i bęzie super, a męża kopnij w dupę i tyle. Puszczalska zdzira. Po co wychodziłaś za mąż?

I wyszłaś za mąż w wiku 21 lat, tylko po to, żeby nie być samą??? To chyba nie jest najlepszy powód:O. Jesteście młodzi więc dla waszego wspólnego dobra powinniście się rozstać, póki jeszcze każde z Was może sobie życie ułożyć:(

Gość asilatka
nie obrażaj mnie przecież ci mówie że nie mam z kim o tym pogadać i wcale nie jestem szcześliwa źle mi z tym co mnie spokało rozumiesz i nie moge już sobie poradzić