Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie radzę sobie

jak ja jem!!!!!! ratunku

Polecane posty

Gość nie radzę sobie

Witam. Czy ktoś ma problem jak ja???? Otóż odchudzam się od roku z średnimi efektami jak do tej pory silnej woli mi nie brakowało ale ostatnio wszystko się pozmieniało. Potrafię nie jeść przez cały dzień, zmuszam się do posiłków co daję ok. 800 ckal ale na wieczór nie daję rady! Zjadam takie ilości że sama nie mogę w to uwierzyć, daje to ok. 1500ckal i więcej na jeden posiłek po 20tej!!!!! mam po tym wielkie wyrzuty sumienia więc wsiadam na rowerek stacjonarny i jadę 40 min (550 ckal) i seria brzuszków. I tak w kółko. Nie umiem sobie odmówić, szlak mnie trafia jak pomyślę, że mam nie jeść. Dziś starałam się jeść więcej w dzień było to 5 posiłków ostatni o 19tej razem 1100 ckal ale nie dałam rady i znów zjadłam wieczorem (przed chwilą w sumie) na jedno posiedzenie zjadłam 2 grube plastry sera, parówkę, pół bułki i bardzo duży kawałek pizzy własnej roboty. Co robić?????

Gość nie radzę sobie
proszę może ktoś tak miał o odp

Gość masza019
a ile wazysz i mierzysz ze tak panikujesz

Gość moje slodkie kochanie
rozjebalas sobie zoladek i przemiane materii to teraz masz:o masz jesc 5 posikow dziennie 3 duze i dwa polposilki-mniejsze i o tych samych godzinach najlepiej wtedy przestaniesz miec wilcze napady

Gość nie radzę sobie
strałam się jeść jak radzicie ale nic z tego i tak na wieczór mam wilczy apetyt a warzę 75kag i mam 167cm - masakra!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie radzę sobie
acha wody w cytryną też próbowałam - nic !!!!

Gość moje slodkie kochanie
bo to cie nie pusci po 2 dniuach tylko musisz organizm przestawic i tak wystarczajaco go rozpieprzylas:o

Gość nie radzę sobie
A czy jedząc tak i ćwicząc jest jakaś szansa że choć nie przytyje???