Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaaaaa

czy ktoś nienawidzi facetów tak samo jak ja?????

Polecane posty

Gość kobietaaaaa

Facet to nieudany egzemplarz.Jest jak prototyp.Nie ma nadziei na zmiany,bo jest ograniczony.Facet to zadufany w sobie dzieciak,egoista,maniak seksualny(jak widzi kobiete to ma k....w oczach),nie potrafi mysleć racjonalnie,egoista,bez wyobrażni.Facet potrafi tylko brać ale dawać go nie nauczyli.Lenistwo i beznadzieja-czemu tacy oni są.Męskie ego jest najwyżej postawione.Lwpiej być samemu, po co się męczyć??????

Gość Poznaniak85
co dał ci kosza jakiś facet ?:)

Gość sama 15
ja tez nienawidze....

Gość kobietaaaaa
ps.nienawidzi było celowe bo nawet ortograficznie o nich pisać nie mozna.....

Przyłączam sie-faceci są czasem tak beznadziejnii....mi brakuje słów,amoże trafiam na takich?

Gość kobietaaaaa
nie dał mi jeszcze zaden kosza, to ja dałam...

Gość Ottto
Az tak zostalas zraniona:(:(

Gość Poznaniak85
tak tak...wy zawsze chcecie pokazać , że to wy jesteście górą :D kobieta szczęśliwa odda życie za faceta..:) i w drugą stronę to samo

Gość Gosiakkkk

Gość kobietaaaaa
najgorsza jest obojętność...facet myśli,że kobieta dla niego została stworzona i ma być dla niego tłem.Nie panowie tak to się nie bedziemy bawić.

egoiści i tyle!obieta się spala w uczuciu-a ci biora ,a potem to dla nich norma już-po co od siebie cos dac?eee...szkoda słów i łez

Gość kobietaaaaa
Masz rację Poznaniak85 ale co jeśli nie ma tego w sercu u obydwojga a tylko u jednego? Nie warto się męczyć.Ze świeczką chyba nie znajdziesz faceta ktory poświęci się dla swojej kobiety....

Gość Ottto
Faceci jak ich nazywasz moga byc wspanialymi i sa musze dodac ludzmi musisz znalezc takiego ktory ma podobana opinie o kobietach jak Ty o mezczyznach moze bedzie ci latwiej , to tak bez urazy :):)

Gość Poznaniak85
sam znam 10 kobiet które traktują facetów jak zabawki ikarty kredytowe ( nie zostały wcześniej zranione) i jakoś nie pluje na kobiety....problem jest z wami wybieracie "cwaniaków" to potem płaczcie, u mnie na roku ci najfajniejsi i najporządniejsi są sami bo nie mają bajerki do kobiet a wy to lubicie...

Na początku zabiegają,staraja sie ...a potem to tylko"daj spokój,czego ty znów wymagasz?"...."o co ci chodzi?"...itp. Zapominaja ,chowaja gdzies swój romantyzm głęboko na dnie,najlepiej spocząc na laurach,bo skoro kobieta juz jest w domu,to będzie....skoro sie nabiegałem koło niej,aby ja zdobyc-to niech teraz tego starczy na kolejna 30 lat.;-(

Gość Pytia
no tak, ale facet zwykle robi to na co mu kobieta pozwala- tolerujesz lenistwo- masz lenia do oporządzenia i usługiwania. Godzisz sie na to- Twój wybór. Możesz sie nie godzić, i wtedy masz problem z głowy. Ale moze Ci sie trafić zakamuflowany gej, albo pedant co Ci zycie zamieni w piekło. Masz to , na co sie godzisz. Masz miekkie serce- musisz miec twardą dupę itd...

Gość kobietaaaaa
gienia podobno świat się zmienia ale nie u facetów.Jak facet się upewni,że ma pieknie i poukladane to się przyzwyczja.Czy jednak pomysli o kobiecie?On bierze owszem ale tylko...bierze.Ciężko myslący naród Ci panowie...

Gość Poznaniak85
ro sie nabiegałem koło niej,aby ja zdobyc chcecie się zamienić ?

Gość Ottto
gieniaa a coty dajesz z Siebie dla twojego "faceta":)

Gość kobietaaaaa
oczywiści gienia - oni przecież w pracy są cały dzień i przychodzą zmęczeni.My po calym dniu w pracy jestesmy wypoczęte.Wiesz gotowanie ,sprzatanie to właśnie relaks dla nas po pracy.Takie hobby jak dla nich mecz albo inne badziewie.Sama przychodze do domu godzine póżniej bo pracuje dłużej i co mam ...nic.Od czsu do czsu zrobie male forum dyskusyjne z moim panem i wladcą(odwołując się do jego honoru).Mówię wtedy jak to wszystko widzę no i co mam w zamian?Dwa lub góra trzy dni poprawa (45%) a potem wraca wszystko do normy.ehhh

kobietaaa-no ,u mnie podobnie,wiecznie biedulek nie może zdążyc nic zrobic. a co do pytrania ,co mu daję:oj ,zdziwiłbyś sie iule mu dałam i z ilu zrezygnowałam i poswięciłam spraw.Było cudnie 2 miesiace potem zaczął pokazywac jakki jest wygodny i egoistyczny.Ja nadal walczyłam,a on zaczął to wykorzystywac.Rozmowy dały efekt kilkudniowy,a potem foch za fochem.... nie dziwie się,że kobiety się wypalaja w uczuciu...

Gość kobietaaaaa
powiedzcie czemu ludzie sami sobie utrudniają życie?jak coś nie tak to do widzenia(oczywiście należy pielęgnować związek i starać się ale nie połowicznie).Takie myslenie ''a może z czasem bedzie lepiej'' to farsa.Może byc tylko gorzej(no chyba,że nasze cudo postara się też).czemu kobieta jest zawsze tą stroną która daje więcej?

Gość kobietaaaaa
Wydaje mi się,że jedyna terapia to pozbawić facetów (na jakiś nieokreslony czas)kobiet.Ciekawe co by się dzialo.Biedaczki.

\"lepiej być samemu\"...na pewno prościej, ale czy lepiej? P.S. my im też potrafimy zatruć życie .

Gość kobietaaaaa
gieniaa dlatego potrzebna jest niezależność od pana i władcy

Gość Poznaniak85
Wydaje mi się,że jedyna terapia to pozbawić facetów (na jakiś nieokreslony czas)kobiet.Ciekawe co by się dzialo.Biedaczki. wydaje mi się, że w drugą stronę byłby większy dramat :D:D:D to dla was całym życiem są faceci!