Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onk3

Jak odczynić urok

Polecane posty

moze sie wyda to smieszne ale naprwdę na moja rodzinę chyba ktos urok rzucił normalnie od jakiś 8 miesiecy same neiszczęscia

prosze o pomoc nie wirzyłam nigdy w uroki itp sprawy ale jak sie zaczęłam zastanawiac to zaczynam wierzyc

Gość czarodziej z klasą
Uprawiać wspólną, rodzinną masturbację w każdy wtorek po zapadnięciu zmroku.

Gość może czosnek na parapetach
? :) ale lepiej myśleć pozytywnie, złe myśli przyciągają zło.

Gość V-Angel
Nalezy kupic biala szalwie i okadzic ludzi i dom.

Gość zdzich egzorcysta
Wciągać nosem sól z jodem:)

ja zawsze mysle pozytywnie ale to co sie dzieje po prostu mnie przytłacza to nie jest zalezne ode mnie to tyczy mojej rodizny ja zawsze byłam optymistką i nie przyjmowałam sie drobnostkami ale to juz mnei wykańcza i chyab nigdy sie nie skończy

Gość V-Angel
Zwykla szalwia ma podobne dzialanie, ale duuzo slabsze. No i zbuduj mentalna baiere wokol siebie.

angel wytłumacz mi prosciej ja zawsze byłam realistkę mocno stąpajaca po ziemi ale to tyczy mojej rodziny mojego ojca przede wszystkim i nie potrafimy tego zakończyc a cieprimy wszyscy

Gość NIUNIA234
A MOGŁA BYŚ PODRZUCIĆ TROCHĘ KONKRETÓW,z pewnością odradzam sposoby podchodzące pod magię

Gość NIUNIA234
onk 3 odezwij się ,chciałabym ci jakoś pomóc

chodzi o sprawy sadowe które nigdy nas nie dotkneły a teraz co rusz sie ciagna

Gość NIUNIA234
wiesz co odradzam drastyczne metody typu jakieś prywatne odczyniania,bioenergoterapeutów,szukanie pomocy u wrózek.wiem bo kiedyś sie tym zajmowałam.nawet jeśli pomoże to na trochę to później wróci to ze zdwojoną siła.jak rozumiem to sprawy te nie wynikają z waszej strony,ale jak ludzie są zdesperowani to wszystkiego się chwytają,nie wiem jesteś może z polski centralnej?

Gość NIUNIA234
wiesz co ja miałam naprawdę trudne problemy,właściwie każda dziedzina życia leżała,tak jak ci wspomniałam usiłowałam sobie poprawić to za pomocą niekonwencjonalnych sposobów,nic to nie dało.2 lata temu trafiłam na msze o uzdrowienie w łódzi u jezuitów na sienkiewicza,modlili się w mojej intencji ludzie z odnowy ,za friko,nawet nie musisz do nich należeć,mnie pomogło,powoli sprawy małżeńskie,no i z innych dziedzin zaczęly sie układać ,może tego spróbuj ,pozdrawiam

Gość NIUNIA234
Jedynym skutkiem ubocznym tych modłów było to, że pootwierały mi się wszystkie czyraki i dostałam opryszczki sromu:O Ale polecam:)

Gość NIUNIA234
gratuluję ,ze się pode mnie podszywasz,ale najpierw się po prostu może umyj ,to może przejdzie,a na kure,,,wo masz rację żadne modły nie pomogą,to dziedziczne

Gość NIUNIA234
dobra podzwonię podowiduję się dam ci znać tylko tam jakis debil się podszył to nie zwracaj uwagi odezwę się za ok10 minut

Gość NIUNIA234
wiesz co na razie dowiedziałam się ,że w kielcach jest grupa modlitewna z odnowy przy klasztorze kapucynów ul.warszawska 33 tel 0 41 343 16 17 lub343 16 18,jest też jakaś grupa w skarżysku ,troszkę to potrwa ale dowiem się ,odezwę się sie znów za 10\15 minut pozdrawiam

Gość NIUNIA234
egzorcystą diecezji jest ks,śławomir płusa,oczywiście w ostateczności ,natomiast odnośnie skarżyskiej wiem,że jest grupa ale nie mogę znaleźć namiarów,ale podaję telefon do łodzi 0 42 637 75 93 oni są tam lepiej zorientowani powinni podać cicoś najbliżej twojego miejsca zamieszkania,a gdyby coś to pisz,będziemy myśleć dalej powodzenia

Gość NIUNIA234
Dodam, że ja myję siemal każdej niedzieli za to modlę się co pięć minut. Nawet z kapucynem w ustach:)

Gość NIUNIA234
wiesz co to zgłos się do i've got talent,chociaż jak widzę co piszesz to u mnie masz nagrodę darwina od ręki,powiedziałam nie podszywaj się, bo za cienki jesteś,na poziomie geniatalno-intelektualnym to się popodniecaj razem z kolegą do którego należy kapucyn (wojewódzki ,leszczyński)od biedy to sam sobie weź do buzi małpki to potrafią

Gość NIUNIA234
aha i spadaj krzyżówko małpy i jacksona,nie dziwię się że w niedzielę się myjesz,dozorca w zoo szlauchem zbiorowo kąpiel wam robi,ale kto się modli nad tobą czita ?