Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat_niedzwiedz

PANTOFLARZ....CZY .....SKU....SYN ??????????

Polecane posty

Gość brat_niedzwiedz
wczoraj kolezanka powiedziała mi ze jak koles bedzie za nia gonił i wchodził "jej do tyłka" to go zlewa na dzien dobry...... i teraz byc tu madry....???

Gość EHHHH życie
no właśnie koleżance pewnie chodiło o taki typ pantoflarza...niektóre dziewczyny wolą same ,,latac'' za chłopakakiem:)

Ani to, ani to. Człowiek, ktory potrafi być miły i liczyć sie z drugą osobą, a jednocześnie potrafi też mieć swoje zdanie :)

Gość brat_niedzwiedz
ale chyba nie warto byc miłym???? trzeba byc twardzielem...okazujesz uczucia...jestes przegrany:(

Gość la spaggia
Za 10 lat kiedy bedziecie mialy juz dzieci docenicie takiego pantoflarza, ktore bedzie swietnym ojcem bioracym czynny udzial w wychowywaniu dzieci. Takie "skurwysyny" sa swietne na romans, na namietny zwiazek, ale do zakladania rodziny sie niestety nie nadaja.

Gość brat_niedzwiedz
tylko ze pantoflarzy dziewczyny olewaja....a skurw....szanuja:( i to jest ciekawe?

Gość krulefna z bajki
Niedźwiedziu, ja tam wole pantoflarza ;p

Gość brat_niedzwiedz
ale krulefno nie warto byc łagodnym facetem...jestem tego najlepszym przykładem:(:(:( człowiek sie stara,dba o ta miłosc pielegnuje ja a tu ci dziewcze z dnia na dzien oznajmia ze ma innego......no isc tylko drzewa szukac...na całe szczescie nie jestem facetem typu mazgaj i po czasie sie wylecze z tego..pozdrawiam

Gość energiczna 30-latka
Bracie niedźwiedziu, ale miły nie znaczy "pantoflarz". To znaczy facet, który ma swoje zdanie i ustępuje w sprawach albo błahych, albo ważnych dla partnerki, a nie sprzeniewierzy się swym zasadom. Kóry jest silny psychicznie, ale nie zarozumiały, a pełen ciepła :))

Gość brat_niedzwiedz
ja byłem w zwiazku za dobry i to mnie zgubiło:(:(

ni to, ni to do pantoflarza, po czasie nadskakiwania, straciłabym szacunek, do skurwysyna wogole nie miałabym szacunku i zeby z nim byc musiałabym tez stracic szacunek do samej siebie :-D

ale jedno jest pewne...facet musi miec swoje zdanie:):) ostatnio widziałem taka sytuacje...jest impreza ...siedzi para..gospodarz polewa wódke po kieliszkach,nagle połowka(ona) zakrywa kieliszek dłonia,i puszcza text...Marek to narazie juz nie bedzie pił...a widac było mu iskierki w oczach jak gospodarz zaczał polewac...po tym zdarzeniu nastała niesamowita cisza,koles biedny zaniemówił,wszystkie spojrzenia padły na niego...bidula a jaki zarzenowany był to szok...a juz czuje co by było jak by sie postawił....strach myslec:(:((

Gość dsjhiflua
ze tez wszystko zawsze do picia sprowadzic mozna :/

Bożesz-z własnych nieco dresiarskich obserwcji wynikajacych qrwa z niezbyt długiego ackolwiek wyjebiście intensywnego życia stwierdzam że babeczki wolą skurwysynów, twardych, stanowczych, czasem chłodnych ale jak przychodzi co do czego to potrafiacych sie babeczką zając czule nawet :P Wtedy sa szczesliwe i perdola jaki to fajny facet im sie trafił-trzeba tylko zachować umiar-nie byc za milym ale i nie przeginać ze sqrwysynstwem-skutki bywaja zaskakujące.

Wrrrr...jak ja nie cierpię takiego popadania w skrajnosci. Tak jakby niczego miedzy nimi nie było. :o

Gość Aneczka_____
Odpowiedź, jaka pierwsza przychodzi do mojej głowy, to skur...;) Po pierwsze nie może być za nudno, po drugie, jak chłopak nadskakuje, robi wszystko, żeby uszczęśliwić, to mnie to osobiście nie rajcuje, bo zwyczajnie nie umiem tego docenić. Ale tak serio i na życie, to jednak ani jedna, ani druga skrajność nie jest dobra i to jest chyba oczywiste, że facet (zresztą jak i kobieta) musi czasami iść na ustepstwa, dopasować się do tej drugiej strony, ale czasami musi tupnąć nogą, nawet lekko olać - tak w ramac hzimnego prysznica ;)

Ech wtrące sie ... Jesli dla kogos bycie skurwysynem to przeklinanie cały dzien z piwskiem w ręku...to takim mówie nie. Ale skurwysynkom którzy mają własne zdanie ,bronia swoich racji nie uzywają przemocy wobec kobiet,nie ulegają wpływom ,nie zdradzają...to takim mówie tak:)

najlepiej zeby facet był sobą, był miły i uczynny, ale wyczuwał granice pomiedzy uczynnością a totalnym poświęceniem...

A po co mi nieposłuszny facet? Pożytku z niego żadnego... Związek jest po to, żeby się jakoś dogadać (czyt. żeby było po mojemu :D), w przeciwnym wypadku nie widze jego sensu.

No złosliwa-o takich tez mówie :D Bo bycie dranem który olewa i tak zwykle sie xle konczy-dłużej sie nie pobedzie z zadnycm lachonem . Ciotą też nie można być bo taki koleś to tylko materiał na przyjaciela-trzeba znaleśc złoty środek-jest trudno ale jak sie chce to czasem mozna zmusić sqrwysyna do ustepstw.

No tak złośliwa, o takiego chodzi :) Tym od piwa i przeklinania mówimy stanowczo nie :)