Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka 0134

teściowa kontra wasza ciąża

Polecane posty

Gość olka 0134

czy daj wam teściowa jakieś wskazówki dotyczące ciąży, czy wam dogaduje że jesteście może za grube albo jakieś inne mądre powiedzonka?

Gość moja wszystko wie najlepiej
i jeśli ja nie chcę zjeść kawałka ciasta, które upiekła, bo nie widzę powodu by jeść coś bezwartościowego dlatego, że na początku ciąży bardzo szybko przytyłam, to oczywiście ma komentarz, że nawet jeśli ja nie mam ochoty, to pewnie mój synek ma:O

Myszka83 to możemy sobie przybić piątkę! Moja ograniczała się do poniżających obelg przy większym gronie ludzi w pomieszczeniu typu : nie żryj tyle ,ale z ciebie gruba świnia itd.

jak przyjezdzamy do tesciowej to interesuje sie owszem, pyta o moje zdrowie itd, mowi czasem, ze jestem gruba, bo dla niej kazda kobieta w ciazy jest gruba na co ja nieustannie odpowiadam jej, ze nie jestem gruba a w ciazy i stad mam brzuszek :) poza tym jest ok. przejmuje sie bardzo jak mam mdlosci, no i pilnuje mnie, zebym sie nie przemeczala :D szwagierka natomiast w tym czasie zamyka sie w pokoju i wychodzi dopiero jak pojedziemy, nawet nie wychodzi, zeby cos zjesc i bywa, ze siedzi w tym swoim pokoju caly dzien o suchym "pysku" ;)

Gość ja pierdykam
myszka --> moze Twoja tesciowa sa w spolce z moja? ;-) wlasciwie to mi jest na reke, niech spada na kalafiry!

Princpolo, nie wymyślasz trochę?????? Swoją drogą to biedne jesteście że matki Waszych mężów to takie CZAROWNICE :D:D:D Moja jest wspaniałą teściową :)

Gość do Princopolo
to coś rzadko zaglądasz do tego słowinika ...piszę się ''robię'' a nie ''robie'' tak jak to Ty napisałaś w stopce

Gość moja wszystko wie lepiej
to ta moja teściowa chyba chciałaby żebym porządnie się spasła:O dobrze, że w porę opamiętałam się;)

Gość ja pierdykam
*kalafiory

no ja w ciazy byłam dla niej za gruba i ciagle docinki nie jedz tyle no teraz nie lepjej za gruba dalej jestem choc waze mniej i chusda jestem a co do Benia to widzi go 2razy w miesicu jak pojade bo ona zawsze mówi ze jej sie nie chce nie pyta czy zdrowy czy chory jak poinformuje ją ze chory to nie dzwoni wcale a jak juz to sie wymadrza że lepszy szpital dla niego nie ja mu daje nie wiadomo co

Gość myszka ty jestes chuda
???

Gość ja pierdykam
a moja tesciowa widzi wnuka raz na pol roku lub rok :-O mowie serio

DESZCZOWA PIOSENKA ----- Niby dlaczego miałabym robić sztuczną fantazje ????? Do biednych też się nie zaliczam :D Ja moją teściową bardzo szanuje,jest matką mojego męża.Dobrze jego wychowała więc szacunek musi być :) do Princopolo ----- Grunt że słownik jest :D a ile w ciągu doby zaglądam to niech nie boli Ciebie głowa :D:D:D

na poczatku mi było przykro ale teraz nawet mi na reke a i jak urodziłam to przyjechali po 3 tygodniach zobaczyc wnuka choc ona codziennie przechodzi koło szpitala w którym rodziłam i co mi przywiozła na pierwszą wizyte kawe kilka czekolad i sok pomaranczowy :D i zdziwiona że cisnełam tym i tekstem przecież ja tego nie moge jesc

Gość olka 0134
flamaterka ty to masz szwagierkę, może ci zazdrości ciąży? a mnie teściowa ciągle gada jedz za dwoje heheh, a jak był niedzielny obiad u niej i było do wyboru udko, noga i piers z kury to mi wcisnęła noge i udko małe jak u gołębia, a ja w sumie mialam ochote na te pierś to niechętnie dała i jeszcze chciała mi dać ten najmniejszy kawałek a ja wybrałam ten duży :P, przewrotna kobita

Princpolo - bo uwaza, ze mamy zle stosunki :) dziwne, bo ja uwazam, ze raczej poprawne, ale widac ona ma inne zdanie, wiec nawet jesli jakims cudem sie spotkamy (no bo zwykle zamyka sie w pokoju) to nie powie nawet zwyklego czesc, a ja tez przestalam mowic, bo mam ja juz gdzies. tesciowa mam naprawde spoko ale siostra meza to niezla zolza.

pewnie sama miala ochote na te piers :o szwagierka po prostu jest osoba mocno doswiadczona przez los, ma 34 lata, jakies 2 lata wstecz rzucil ja chlopak po 10 latach zwiazku (okazalo sie, ze w swoim miescie ma dziewczyne od 3 lat i w dodatku w ciazy), przezyla to mozno, dzis jest odlutkiem i stala sie zgorzkniala, w sumie to wspolczuje jej ale przez jej zachowanie omijam ja szerokim lukiem. ona w ogole uwaza, ze ja nie potrafie zadbac o swojego meza ( co jak co, ale ode mnie jeszcze nie zwial ;) ), i nic nie robie tylko maluje paznkocie (co tez jest dziwne, bo prowadzimy z mezem oddzielne gospodarstwo i ja wszystkim sie zajmuje i do pracy chodze), tak wiec nie mozemy sie porozumiec i tak juz zostanie.

Gość myszka ty jesteś chuda
no to raczej tylko w swoim mniemaniu jesteś chuda, bo widziałam cię i na pewno chuda nie jestes

acha! odnosnie ciazy to wlasnie mi sie przypomnialao jak kiedys szwagierka opowiadala mi (wtedy jeszcze mialysmy dobre stosunki) jak to za mlodu ginekolog ( jeden z najbardziej znanych i szanowanych w moim miescie) pozbawil ja dziewictwa badajac wziernikiem i powiedzial jej podobno, ze nie moze miec dzieci :( tylko ciekawe na jakiej podstawie jej to powiedzial, bo przeciez byla dziewica? jakim cudem przy zwyklym badaniu wykryl u niej bezplodnosc??!!

Gość olka 0134
flamasterka ona sama by wpierdzieliła tę pierś aż jej się coś robiło jak wziełam ten największy kawałek :P także widać że to takie chytre i żałuje bo nawet nie zaproponuje co bym chciała zjeść tylko sama nałożyła mi na talerz , dla mojego męża pierś dla szwagra pierś bo oni zawsze tylko pierś heheh a mnie wypchała kurczaka a mnie ślinka na pierś ciekła

Gość myszka ty jestes chuda
to raczej ty masz cos z oczami:D najlepiej zmień lustro w domu, bo śmieszna jestes głosząc te głupie teorie o tym, że jesteś chuda:D

Gość normalnie bym sie nie odezwala
myszka ty jestes chuda-----> o co ci chodzi?bo nie bardzo rozumiem, czytam ten topic i sie zastanawiam co ty chcesz powiedziec?

Gość olka 0134
flamasterka z tego wychodzi że twoja szwagierka jest jakaś dziwna i była dziwna