Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeeeeeeeeeee

zeby dwoje chcialo na raz...

Polecane posty

Gość beeeeeeeeeeee

w tym najgoszy jest ambaras. jak on chcial byc ze mna to ja sie balam, ze to dupiarz i nie chcialam zostawiac faceta, z ktorym bylam. jak zdecydowalam sie zostawic faceta, bo zroumialam, ze kocham tego dupiarza nieprzytomnie, to ten sobie panne znalazl. niby panna nic powaznego, ale ja bez niego zyc nie moge o on to wie i teraz to wykorzytsuje, zeby sie ze mna draznic. dwieczyny - pomocy!!!

Gość beeeeeeeeeeee
hej, co mam zrobic zeby go odzyskac? takie wytrwane uwodzicielki i zadnych pomysłów?

Gość babki
no to masz problem . a zalezu mu na tobie? czy on sie bawi toba? moim zdaniem on boji sie ze jesli zostawi tamta to ty znowu nie bedziesz go chciala i zostanie sam, a tera cwaniaczka zgrywa. tez tak milam a raczej bardzo podobnie.

Gość faceci nie lubia być sami
predzej czy pozniej bedzie kogos miec tylko my takie głupie wierzymy ze nas kocha

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaa
cierpie bo się zakocha łam w koledze z pracy 17 lat starszym a mam męża ale już jestem u kresu wytrzymałości myśle tylko o nim nie moge już wytrzymać pomocy zwarjuje zapominam jak się nazywam nie jem nie sypiam z mężem się kłóce co robić

Gość alojzetta
Tak samo mial moj maz jak mnie poznal. wczesniej podobala mu sie taka dziewczyna, ale ona cos marudzila i nie chciala sie z nim spotkac. a potem jak stwierdzila, ze jednak chcialaby to on poznal mnie:)))

Gość beeeeeeeeeeee
babki, ja nawet wiem, ze on mnie kocha. jest obok mnie tyle lat i dal tak wiele dowodow, ze jestem dla nie bardzo wazna... ale teraz cwanaczy chyba. taką mam nadzieje, bo jak sobie mysle, ze moze sobie pojsc w sina dal z tamta to mnie dech zapiera. a jaaaaa ty masz przerąbane. razwalisz sobie związek jak nie oprzytomniejesz...

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaa
ale jak mam oprzytomnieć leje się po twarzy i nic ludzie co robić