Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okki 13

Narzeka ale odrzuca ? Dlaczego?

Polecane posty

Gość Okki 13

Dlaczego chłopak, który nie ma dziewczyny, jest w opinii innych brzydki ( nie mylić z zaniedbaniem), nie jest gejem, bywa ze narzeka na brak zainteresowania ze strony kobiet kiedy jest zagadywany przez kobiete odrzuca znajomośc? Nawet nie próbuje poznać, porozmawiać itp

Gość cercecer
bo mu się w głowie pomieszało jedyna rada: trzymać się z dala od tak popapranej osoby, no chyba że się jest jego psychiatrą o pobudkach czysto zawodowych

Gość Okki 13
Tylko ja nie jestem pierwsza taką odrzuconą. Bo to, ze ja mogłam nie spodobać się rozumiem, ale NIKT inny?

Skoro nikt inny, to skąd wiesz, że nie jest gejem?

Powodów może być naprawdę bardzo dużo: 1. Jest nieśmiały 2. Szuka miłości swego życia i jeszcze się nie zakochał w żadnej 3. Może ma problemy ze wzwodem 4. Ma skłonności gejowskie, ale jeszcze nie chce się z tym pogodzić 5. Ma patologiczną rodzinę i boi się poznać dziewczynę, która to odkryje 6. Ma uraz po odrzuceniu jego miłości i boi się następnej porażki i tak dalej można wymieniać....

Pewnie uważa, że jest tak brzydki że to niemozliwe, aby mógł spodobać się fizycznie. Z góry zakłada, że po pewnym czasie zostanie odtrącony więc aby uchronić się przed tym woli nie zaczynatej i innej znajomości z kobietą. Coś w rodzaju '' po co angażować się jak Ona z czasem znajdzie sobie przystojniejszego i zostawi'' :(