Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredka25

mojej matce nie podoba się kandytat na zięcia !!

Polecane posty

Gość kredka25

mam 25 lat, on 30 . jestem z facetem od trzech lat.planujemy przyszłosc . nie podobał sie jej od samego początku bo biedny . kiedy dowiedziała sie , że miał wyrok w zawieszeniu ( 12 lat temu za pobicie - młodziencza głupota ) nazywa go kryminalistą itp . nie dosc ze mnie urzadzała sceny to teraz każdego dnia po kilka razy dzwoni do niego z informacją , aby dał mi spoko , aby mnie zostawił itd wyprowadziłam sie od matki . chce byc z nim bo jest wyjątkowym człowiekiem . matka powiedziała albo ona albo on co myslicie o tym ?

Matka nie ma prawa stawiac ci ultimatum... wiecznie życ nie będzie, a ty zycie sobie układaj żeby ci było dobrze... takie moje zdanie...

Gość kredka25
a co myslicie o telefonach matki ? jak dla mnie to zachowanie 10-latki

Gość vaseta
numer telefonu można zmienic

kredka25 a co myslicie o telefonach matki ? jak dla mnie to zachowanie 10-latki To sa jak sama piszesz telefony twojej matki, więc nic ci do nich, kupiła je za swoje pieniądze i pewnie abonamenty smama tez płaci więc nie rozumiem o co chodzi i jak sie ma problem telefonów twojej matki do twojego chłopaka-kryminalisty? :(

Gość przykro mi ale
masz toksyczna mame :( wspolczuje

oranżadka- te telefony są właśnie do jej chłopaka, a może byłabyś zachwycona jakby ktoś do Ciebie wydzwaniał, po kilka razy dziennie i gadał Ci głupoty o Twoim związku? Może jeszcze sama byś zapłaciła za tego kogoś rachunki?

Gość kredka25
no tak mogłam zaznaczyc , że nie chce wypowiedzi oranżadki - wyprzedziła mnie ....

Gość kredka25
czy to , że miał wyrok w zawieszeniu przeszkadzało by wam ?

Gość kredka25
ale to było 12 lat temu a pobicie tzn kłotnia między kolegami o kasę ( pożyczył komus i nie chciał mu oddac a potem ubliżał stad nerwy pusciły )

Gość to po jaką cholere mowilas o
tym wyroku matce? Pewne rzeczy zachowuje sie dla siebie bo wiadomo, ze pozniej sa kwasy... wymowki itd.

Gość kredka25
on mnie powiedział na poczatku naszej znajomosci a matka dowiedziała sie od kogos