Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek wiśniewski padl

Co mogę zrobić aby kobiecie się podobać fizycznie ?

Polecane posty

wiadomo włosów sobie nie przefarbuje na bruneta, czy nie załatwie sobie ciemnej karnacji , ale co mogę zrobić aby jako ciemny wysoki blondyn się podobać, znajomi wyrywają naprawdę fajne dziewczyny na wygląd są wiele lat w związkach , też chce wkońcu tego lata kogoś mieć...

moge Ci tylko powiedziec jacy faceci sie mi podobaja... otoz- zapusc wlosy, idz do fryzjera, zeby Cie jakos fajnie ostrzygl- wycieniowal wloski... kup sobie jakis fajny t-shirt , ciemna marynarke- najlepiej sztruksowa, jeansy albo bojowki...do tego jakies fajne buty- polecam Convers'y- w ten sposob bedziesz wygladal fajnie:) do tego koniecznie kup sobie jakies fajne perfumy- jesli Cie stac- Hugo Boss, jesli masz troche mniej funduszy- Str8 zielony... mozesz dodatkowo zalozyc jakies fajne ciemne okulary- troszke tajemnicy zawsze sie przyda;) jesli tak bedziesz wygladal, gwarantuje, ze wiekszosc kobiet spojrzy na Ciebie inaczej, niz zwykle;) pozdrawiam i powodzenia zycze:)

Gość ja mam*
ta jasne sztruksowa marynarka i bojowki

Gość o ile się nie mylę
To nie Marek ale Janek Wiśniewski padł :) I myślę że jako ciemny wysoki blondyn możesz się podobać bez żadnych udziwnień. Trochę wiary w siebie :)

Gość ja mam*
tak wiara w siebie i higiena:) to dla mnie podstawa nie zwroce uwagi na zaniedbanego faceta

dla mnie polaczenie bojówek i marynarki jest ok. jesli Tobie sie nie podoba...coz- o gustach sie nie dyskutuje:)

Gość ja mam*
tak właśnie :)

Gość Marietta de la Veges
Madeline_Oh idealnie to opisalas, a jak pare razy odwiedzisz solarium nic ci sie nie stanie;)

cieżko o pewność siebie gdy pare dziewczyn pod rząd daje ci kosza...gdybym się podobał fizycznie to by chociaż chciały iść na randkę...

ja mysle, ze wlasnie w Twoim przypadku wyglad zewnetrzny moze pomoc Ci w zmianie wnetrza:) zrob to, co napisalam wczesniej, a dziewczyny same Cie beda podrywaly:) jezeli nie jestes przesadnie niesmialy- reszta pojdzie gladko:)

Gość Poznaniak85
możesz się opalić, dopakować na siłowni, wybielić zęby, wydepilować klatę ...taki przynajmniej jest lansowany wizerunek przez kobiece pisemka