Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lonatka

rposnie mi gula jak ja powstrzymac

Polecane posty

mam czerwona brode i widze, ze zaczyna mi rosnac wielka bolaca gula- juz teraz cała broda mnie boli. Jak powstrzymac gule zeby nie rosła i zebym nie miała czerwonego placka na brodzie? help :(

Gość N_M
nie wiem czy pomoge, ja mam ogolnie problem z tradzikiem ale radzilam sobie z takimi rzeczami w ten sposob ze robilam najpierw oklady z toniku (ale takiego bez alkoholu) np. pol godziny przylozonego wacika nasaczonego tonikiem, potem smarowalam Acnedermem/Skinorenem porzadnie - tonik pomagal troche zmniejszyc opuchlizne a Acnederm sciagal to paskudne cos i oprocz tego troche zluszczyl naskorek - w efekcie to sie szybciej "zbiera" i mozna to wczesniej usunac - niestety musze takie rzeczy wyciskac bo oprocz ropy zawsze mam tam takie twarde cos co jak tego nie wycisne ropa zbiera sie nadal ;/ na pewno w ten sposob pozbywam sie tego szybciej...

Gość fnhgmjhgm
zdcydowanie-maseczka z aspiryny! :) na takiego pryszcza to pol tabeltki z ociupnka wody i naloz na to miejsce :) super jest

Gość Effaclar
EFFACLAR A.I z La Roche Posay.- krem punktowy właśnie na takie zmiany I w ogóle cała seria Effaclar jest super.

Gość prosze o odppppppppppppp
tribiotic dziala saszetka z apteki tania

Gość maja.k
tylko nie wyciskaj!! ja tez mialam problemy z cera i zawsze objawialo sie bolacymi gulami na brodzie i niestety nie potrafilam sie powstrzymac i nie wyciskac. A teraz mam niestety blizny w postaci takich drobnych wglebien w skorze no i oczywiscie przebarwien z ktorymi walcze od pol roku... radze wybrac sie do dermatologa lub/i ginekologa jak masz problemy z okresem, jak to bylo w moim przypadku...

Gość anijjjjaaa
może źle zrozumiałam twój opis.. ale to może jest tarczyca (rosnie ci tzw druga broda) ???

Gość no właśnie ja też nierozumiem