Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myjnia bezdotykowa

Dlaczego sie podszywacie ?

Polecane posty

Gość myjnia bezdotykowa

Wiecie ze to jest nieladnie tak robic i mozna komus sprawic ogromna przykrosc ? :( Nie wstyd wam ? Ludzie przez was ukradkiem poplakuja. Siedze w Zusie i widze przez szybe jak kolezanka z pokoju obok ociera swa pulchna twarz :(

Gość myjnia bezdotykowa
W dodatku że sama też często płaczę nastawiając swój wiekowy adapter na 33 i 1/3 obrotu, w którym grają bułgarskie i rumuńskie ballady chwalące wielkość Związku Radzieckiego

Gość nie widze nic smiesznego
No widzicie ? Sprawiles mi ogromna, przeogromna przykrosc brzydki podszywaczu :(

Gość myjnia bezdotykowa
Wstyd :O I kto teraz pocieszy Halinke z pokoju obok ? Ktory z panow sie odwazy ?

A co w tym przykrego? Podszyw przynajmniej na jakimś poziomie, a nie o jedzeniu wiadomo czego :P

Gość lolek lolowicz
lol

Gość myjnia bezdotykowa
z gracją posłanki Anny Fotygi przywdziewam na swe cudne ciało strój biedroneczki wypożyczony na bal córki sąsiada który wyciągnęłam ukradkiem ze śmietnika osiedlowego, a następnie udaję się do samu nazwanego na cześć mojej skromnej osoby o której pisały gazety w dniu w którym owy osobnik zaszedł był w ciążę pomimo swojej meskości :classic_cool: