Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryck

Postanowiliśmy zacząc uprawiać sex a jak przyszło co do czego to odmowila

Polecane posty

Gość Patryck

Tak jak w temacie. Rozmawialismy na ten temat i razem postanowilismy ze jestesmy gotowi. Juz prawiedoszlo do zbliżenia, gra wstępna itd. a ona powiedziala NIE i kazala mi sobie iśc. Czuje sie jak kretyn !

Gość ta obecna
komiczne ty tak na serio?

Gość
Nie zaprzątaj sobie głowy, tylko szukaj takiej co da :P

tak na serio wyobraź sobie sytuacje odwrotną... facet sie do Ciebie dobiera, Ty napalona a nagle on, bez slowa wyjasnienia mowi - "wiesz co, nie chce tego, idź sobie" pomysl jak bys sie poczula i pomnóż to razy 10 - bedziesz wiedziala jak czuje sie facet

Gość ta obecna
tzn powinna to zrobic mimo ze nie czula sie gotowa? (mysle ze mowimy tu o nastolatkach i ich pierwszym razie) :O

Gość Patryck
Rozmawialiśmy na ten temat i mówiła że tego chce i że jest gotowa. Ona ma 18 lat ja 21. Jesteśnmy razem od 8 miesięcy

powinna najpierw pomyslec, ze facet czuje sie gotowy i poczuje sie fatalnie w takiej sytuacji... czemu kobiety to takie egoistki i domagaja sie zrozumienia, nie rozumiejac zupelnie drugiej strony.. zawsze chcecie, by was rozumiec - a to do niczego nie prowadzi tu nie chodzi o spuszczenie sie z kija, tylko o cios dla ego... oza tym - mozna przytulic faceta i powiedziec, ze moze jeszcze nie teraz i mozna kazac mu wyjsc - widzisz roznice?

Gość Patryck
"oza tym - mozna przytulic faceta i powiedziec, ze moze jeszcze nie teraz i mozna kazac mu wyjsc - widzisz roznice?" => dokładnie :o Poza tym rozmawialiśmy o tym nie raz, ona twierdziła że jest gotowa rowniez i ze CHCE tego. A potem poprostu kazała mi sobie pójśc i ją zostawić samą :o

Gość mogła mu ręką chociaż zrobić

Gość przestraszyła się co twój wąż
może jej zrobić :classic_cool:

candy - plissssss skonczcie kobiety z tym "ja, ja, bo ja, ja tylko , zrozumcie mnie, ja mam , ja chce, ja czuje..." a gdzie jest ta druga osoba? gdzie macie jej odczucia?

Gość kooomiczne ma racje

Gość Martaa **
A ile dziewczyna ma lat?? Wiesz też planowaliśmy z chłopakiem pierwszy raz a gdy już miało być wymiękłam przeprosiłam ale nie wyganiałam go ;/ A ile twoja dziewczyna ma lat??

" a gdy już miało być wymiękłam przeprosiłam ale nie wyganiałam go ;/" ok - to rozumiem

Gość komiczne od kiedy mówisz pliss
haha ha :D

Gość Patryck
Ona ma 18 ja 21. Mi powiedziała że mam sobie iśc bo chce zostać sama o_O

Gość to aby jej pokazać nastepnym
razem prześpij się z nią jak będzie chciała. POtem wstań, ubierz się, rzuć na stolik 20 zł i wyjdź :classic_cool:

Gość Martaa **
Sorx nie doczytałam ;p Widocznie nie jest gotowa ale czemu tak powiedziała?? Przyjebana z deka heh Widocznie jednak nie była jeszcze aż tak gotowa ;/ ale mogła to powiedziec inaczej

Gość eminem show

on rzuci 20 zł a ona wtedy powie "Skarbie dziekuje, moj były chłopak Simon Moll nie był taki szczodry" :P

Gość Patryck
komiczne :D:D

Gość Martaa **
?? Ciężko ją zrozumieć ale napewno nie chciała tego a robiła to dla ciebie :) i tak wyszło u mnie było podobnie Mój chłopak był zawiedziony ale przeprosiłam i powiedziałam że kocham go chcę z nim się kochać ale musi dać mi czas :) i za jakieś 3 miesiące zrobiliśmy to i było super :) Teraz tylko daj jej czas ale najpierw niech wytłumaczy czemu tak postąpiła ?? A może nie kocha cię aż tak bardzo i nie jest pewna czy chce tego z tobą.. Jeżeli cię uraziłam to sorki ale ja tak to widzę

Gość Patryck
Martaa spoko nie uraziłas mnie :) Własnie jutro mamy sie spotkać i z nia o tym pogadam. Tylko że gadalismy na temat sexu wiele razy i zawsze mowiła że jest gotowa i chce tego. Jestesmy rqzem 8 miesięcy. Była gra wstępna i wszystko i w tym momencie jak już miałem włożyc - że sie tak wyraże- powiedziala nie i ze mam sobie isc i chce zostac sama :o