Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmooooniczkaaa

moj chlopak wyjezdza na 2 miesiece

Polecane posty

Gość mmmmooooniczkaaa

moj chlopak pod koniec czerwca wyjezdza na 2 miesiace do pracy,za granice ;( jezu jak ja sie boje o nasz zwiazek...ze on tam sobie znajdzie inna,ze zdradzi,zapomni o mnie ;((( mamy po 20 lat, przez rok mieszkalismy razem na studiach, od przyszlego roku nie bedziemy bo on zrezygnowal ze szkoly...tak wiec wczesniej caly czas razem, a teraz... ;(( boje sie szczegolnie przez to ze on powiedzial ze i tak by wolal juz ze mna nie mieszkac bo go to troche przeroslo...ale kocha i chce byc ze mna... ;(( mysliscie ze facet,no i w tym wieku, potrafi byc wierny?? jestesmy ze soba prawie poltorej roku i jestem jego pierwsza powazna dziewczyna...

Gość mmmmooooniczkaaa
jak mysliscie...? chlopak w tym wieku moze kochac naprawde? i nie zdradzic...?

Gość tak szczerze
tego nie wiem,zalezy od osoby,ale jak nie chce z toba mieszkac,to chyba cos jest nietak chyba....a tak poza tym,to mloda jeszcze jestes..nie musi sie kuroczowo trzymac jednego

hmm....ja jestem z moim ponad rok a jestesmy starsi od Ciebie o kilka lat. Ja mialam okazje w te wakacje równiez wyjechac za granice do pracy,ale wolalam nie kusic losu i zostaje w PL...tu znajde sobie jakos sezonowa prace..moze nie tak dobrze platna,,ale zrozumialam ,ze nie tlyko kasa sie liczy:/

Gość mmmmooooniczkaaa
ale on naprawde potrzebuje pieniedzy i MUSI jechac tam... ;//

ja tez naprawde potrzebuje..jesli nie zarobie- nie studiuje! Tylko kwestia wyboru,checi i solidnej pracy!

Gość asdsaas
to są TYLKO 2 miesiące. Jeżeli nie potrafisz mu zaufać i myślisz, ze Cię zdradzi to Twój związek bazuje na "niezłym fundamencie" - łóżko? i nic więcej? Współczucia.

Gość mmmmooooniczkaaa
nie chce tu wglebiac was w szczegoly ale przez wakacje musi zarobic ponad 5 tys...a w pl troche z tym trudno...ok, ale nie o to chodzi w moim poscie...chce tylko wiedziec czy myliscie ze jest w stanie byc wierny? :(

szczerze atpie by byl wierny...mialam okaze zobaczyc jak zachowuja sie faceci ale i tez kobiety za granica!

Gość mmmmooooniczkaaa
to mnie pocieszyliscie...;/ ja jestem pewna ze bede wierna, strasznie mi na nim zalezy i nie myslalam do tej pory o zadnym innym, liczy sie tylko on...