Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona i wściekła

uwaga,uwaga!!!

Polecane posty

Gość przerażona i wściekła

pieluszki znanego polskiego dyskontu wywołały u mojej córci grzybicę,niestety nie tylko u niej,,,u dzieci moich koleżanek również,więc zastanawiajmy sie dobrze przy wyborze pieluch jednorazowych...

Gość no a dlaczego nie napiszesz
jakiego dyskontu???????????????????????? 😠

no niestety chyba nie mogę jeszcze mnie namierzą i do sądu zawleką,ale niestety nie ściemniam,walczę juz z ta grzybicą drugi tydzień:-(

Gość alusia9 -0
no to po chuj piszesz?:O

Gość to po co piszesz jak nie chces
z powiedzieć? co to komu pomoże skoro nie chcesz podac nazwy? tak by ludzie wiedzieli że mają nie kupować

Gość no a dlaczego nie napiszesz
zgłupiałaś? do sądu to ty ich mozesz podać, a nie oni ciebie:O

Gość ania767
jak nie chcesz ujawnic nazwy pieluszek to po co straszysz i niepokoisz młode matki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

no co ty opowiadasz-za co do sadu cię mogą powlec?:D raczej ty ich:D Przecież o takich rzeczach trzeba mówic!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem o jakie chodzi ale moja mala ma tez zaczerwienioną pupke. na wszelki wypadek zmieniląm pieluchy spowrotem na pampers... uzywalam dada z biedronki... ale to nie wyglada na grzybice... pozatym musze zrobic badania moczu bo moze to jakas bakteria... prosze autorke zeby napisala o jakie pieluchy chodzi

Gość boze jaka ty głupia jesteś
do sądu cię zawloką:O skąd się biorą takie idiotki?:O po co siejesz panikę bez powodu? bawi cię to?

MaMani a ja właśnie używałam Dada z Biedronki i byłam bardzo z nich zadowolona. :)

Gość upsa
hehe-po ip ja rozpoznaja -buaha

Gość a w ogóle w jaki sposób
PIELUCHY mogą wywołać GRZYBICĘ??????????????????????????????

chciałam ostrzec inne mamy,niestety,nie miałam pojęcia ,że kobiety mające małe dzieciątka moga byc tak okrutnei tak kogoś obrażać.Teraz wiem,że nie warto sie martwić kimś... Mamani bardzo dobrze zrobiłaś,że zmieniłaś te pieluchy,bo to właśnie objawia się na początku zaczerwienieniem:-( a pisałam,że mogą mnie do sądu zawlec,tak trochę dla żartu,no ale w sumie kto wie,może oskarżą o oszczerstwa. at tak na marginesie,to ja po sądach nie będę się ciągać,ale do sanepidu juz to zgłosiłam. żal mi Was,że takie beznadziejnie przemądrzałe jesteście...buuuu

Eliza,dodam jeszcze ,że napisałaś używałam,kiedyś może było ok,niestety zmienił sie producent prawdopodobnie i dlatego to wszystko...

po prostu Julka :D:D niestety talentu fryzjerskiego nie mam, ale mam nadzieje ze szybko odrosną wloski i zapomnimy o calej sprawie :d i jak juz obiecalam bedę ja zabieralą do fryzjera :D:D:D Eliza ja tez wląsnie ostatnio uzywalam i byly i nadal sa super... ale zauwazylam ze mam pupe czerwoną a raczej wargi sromowe. Tyle ze u nas to moze byc problem z bakterią w drogach moczowych i musze zrobic badania. No ale musze poczekac bo mala brala baktrim a po nim 2 tyg musze odczekac z badaniami moczu. Wolalabym zeby to bylo od pieluszek bo ta bakteria jest trudna do wyleczenia :(:(:(

Gość to ty jesteś okrutna
a jak dla mnie nieźle głupia, bo siejesz niepotrzebnie chorą panikę:O po co wypisujesz bzdury???????? dlaczego nei podasz nazwy pieluszek i sklepu przecież twoje argumenty są śmieszne i świadczą tylko i wyłącznie o PROWOKACJI

Gość alusia9 -0
dobrze, że ty jesteś taka zajebiście mądra :O

kasbak no to fajnie ze to napisalas bo wlasnie dzis odstawilam te dady pieluszki i zobaczymy czy sie poprawi a za tydzien badania zarobie... mam tą masc przeciwko grzybicy clotrimazol czy jak to sie tam nazywa to ją bedę smarowala na wszelki wypadek.

Gość czy ktoś wytłumaczy mi
w jaki sposób pieluszki mogą wywołać grzybicę?

nie jestem zajebiście mądra kiurczę naprawdę w szoku jestem,nie spodziewałam się taki wypowiedzi,przeciez nie piszę bzdur,naprawdę z troski o inne maluszki chciałam ostrzec ich mamusie,niestety......A tak wogóle to tak wiele nie ma w Polsce dyskontów,więc nie wiem skąd tyle szumu,po prostu chciałam zwrócić Wam uwagę abyście były ostrożne,ale teraz martwię sięjuz tylko o swoje dziecko:-(

Gość twoja głupota jest powalająca
naprawdę sądzisz, ze jakaś sieć dyskontów może ci grozić jeśli napisałaś prawdę? czy po prostu nie masz pewności skąd grzybica u twojego dziecka? bo ja zupełnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz podać nazwy sklepu i dla mnei ten topik to zwyczajnie prowokacja:O

pieluszki moga wywolac wszytsko. sa produkowane tasmowo i te tasmy sa nieraz zanieczyszczona- jasne sa kontrole ale wiecie same jak to wyglada... bakterie grzeyby itd przenosza sie na pieluszki a potem dziecko to lapie. chlopcy trudniej sie zarazają ale u dziewczynek to tylko chwila. jak trafilysmy z mała do szpitala z ta bakterią to tez podejrzewali ze to od pieluszek bo akurat bylo baaaardzo duzo dzieci z ta samą bakterią w drogach moczowych.

Mamani naprawdę dobrze zrobiłaś,moją małą clotrimazol szczypał,tez miała zaczerwienione warggi sromowe i takie białe krosteczki.teraz lekarz przepisał Pimafucort i jest poprawa.Obawiam się,że u Twojego maleństwa jest to samo,moje koleżanki zauważyły to samo,po używaniu tych pieluch.kiedys były one super,ale od czasu,kiedy zmienili opakowanie zaczęły sie takie cuda dziać

Gość twoja głupota jest powalająca
i naprawdę nie czujesz się w obowiązku by powiadomić inne mamy co to za pieluszki?

twoja glupota ale przeciez juz autorka dawno napisala co to za pieluszki :)

kurczę,szok,nie wiedziałam ,że jestem tak głupia jak mówicie,żal..... ja chciałam tylko ostrzec.... nie powinno sie publicznie oczerniać jakichkolwiek firm,bo można ponieść konsekwencje,a ja nie chce problemów.Jestem pewna,że to po tych pieluchach,bo jak pisałam wcześniej nie dzieje się to tylko u mojego dziecka,więc to nie zbieg okoliczności.ale skoro wiecie lepiej to po co udzielacie się na tym topiku??no i niby po co miałabym robic taką prowokację,bez sensu...

MaMani dzięx za wsparcie,ja kurcze naprawdę chciałam ostrzec,no bo okropna jest ta grzybica do zwalczenia,,,,:-(