Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona i wściekła

uwaga,uwaga!!!

Polecane posty

Gość Mądra Mulatka
po pierwsze nie rozumiem co to za czajenie się z ujawnienie nazwy firmy która produkuje buble, czy to kremy uczulające, czy pieluchy, o ile wiem na forum zakazu takiego nie ma, a to te firmy powinny się wstydzić, ja na przykład nigdy nie kupię kosmetyków Johnsonna, nie nadaja się dla małych dzieci bo sa wysoce uczulając, Nivea jedynie oliwkę ma dobrą, a pieluch żadnych innych-tylko Pampers.

Gość Mądra Mulatka
oooo, popatrzcie, Pani mantodea wróciła, chyba jej dziecko daje popalić, albo ma depresję poporodową.

Gość no właśnie co to za czajenie s
ię bez sensu? matki powinny się wspierać, a nie mówić "wiem, ale nie powiem", to jest żenujące:O

Gość ja po 2 probach z innymi
stwierdzam ze pampers najlepszy i nie kupuje innych gowien,wole na sobie oszczedzic niz dziecku porzadnych pieluch zalowac

Gość Mądra Mulatka
tak sobie myślę, jak to kiedyś było jak nie było Pampersów, nie wyobrażam sobie tego .

wiecie co,dość mam tych przemądrzałych wypowiedzi na mój temat,choć cieszę się bardzo ,że znalazły się jeszcze normalne mamy i poważnie potraktowały mój temat.Przecież idzie na spokojnie porozmawiać i dokładnie powiedzieć o co chodzi,no ale niektóre kobiety wolą od razu rzucać wulgaryzmami. Po prostu wystarczyło się nie odzywać, a nie psuć komuś nastrój:-(

Mądra Mulatka - no chyba ani jedno ani drugie skoro znajduje czas by wejsc na to smieszne forum pustaku:-o

Gość Menda/
sądząc po twoich wypowiedziach i owszem, sama nie prezentujesz wyższego poziomu jak troszke ponad niedorozwój

widze ze wy nadal sie kłocicie... Bylam z malą dzisiaj u lekarza i ma grzybice :(:( dostala maść Pimafucin... Prezz 7 dni mam smarowac i zobaczymy czy bedzie poprawa... w poniedzialek tez zadzwonie do sanepidu i to zglosze... wkurzające to jest naprawdę :-/

Mamani no cholera widocznie wina tych pieluch:( pewnie nowy producent chciał dodac jakis zloty lepszy srodek i taki tego efekt :( a wy zaskrońce zajmijcie sie swoimi dupami a od montadey trzy chooje w bok 😠

kurczę MaMani niestety Twoja pociecha ma to samo:-( wiesz mi w sanepidzie powiedzieli,że muszę dać zaświadczenie od lekarza,i ta pieluszkę,tylko,że ja mam problem bo opakowanie juz wyrzuciłam,a oni potrzebują.No ale zawsze można kupic jeszcze jedno.Sama nie wiem co w tej sprawie robić.Napisz co Tobie powiedzą w tym sanepidzie.A ta maść na pewno pomoże,bo moja mała ma tą samą i juz prawie jej znika wszystko.No ale leczenie trwa juz ponad tydzień. POzdrawiam🌼

kasbak to wez zaswiadczenie od lekarza ze to grzybica i wez kup te piluchy i zaniesc im ze dwie. Czym wiecej osob tak zrobi tym szybciej ktos zauwazy problem. Ja narazie pieluch nie uzywam ale napewno bym tak zrobila gdyby sie okazało ze to ich wina.

ja mam 1,5 opakowania wiec im zaniose jak bedą chcieli a i zaswiadczenie dostane... tak sie wkurzylam ze szok... jak mi do poniedzialku zlosc nie przejdzie to ich tam porozwalam... podpale Biedronke :P:D:D:D:D

wogóle to mam w planie sie przejsc do biedroneczki i im zwrócic tą paczke pieluch co mi zostala... jak tylko znajde paragon... ciekawe czy beda robic problemy... Ok ide spac. Pozdrawiam i zycze dobrej nocki.

Gość a czy
ktoras z mam uzywa pieluch z lidla z firmy 'tojours' czy jakos tak?

Gość a czy
odpowiedzcie co o nich myslicie? dobre są? nie uczulają i nieodpażają waszych maluszków? kiedys kupilam pieluszki heppy i ale tamte uczulaly moje dziecko a teraz uzywam te z lidla.

oj dziewczyny,ja chyba niewiele zdziałam,właśnie dzwoniłam do lekarza który to stwierdził i od razu odmówił mi wystawienia zaświadczenia:-( powiedział,że on nie chce problemów i sądów,beznadzieja... ale może Ty Mamani coś wskórasz,no bo ja juz jestem bez szans bez tego zaświadczenia...

HEHE coś mi sie zdaje ze sprawa umrze śmiercią naturalną :) Ale przynajmniej my juz wiemy czego nie kupować ! Ja bede dzwonila w poniedzialek bo dzis sobota to chyba nie pracują... czy pracują?

SANEPID pracuje normalnie - mamani nie mów po co ci zaswiadczenie tylko powiedz ze chcesz. Lekarz nie ma prawa ci odmowic. Musi ci napisac to co sie z twoim dzieckiem dzieje, nie musi pisac ze to od pieluch, wystarczy ze napisze ze dziecko ma grzybice mimo iz wczesniej nigdy nie miala. dziewczyny nie poddawajcie sie i robcie cos. Kasbak a lekarza do sądu nie bedą ciągac taka sprawa nie trafi do sądu a do niemieckiego sanepidu by to wyjasnił i wszystko. A gdyby mi lekarz odmowil zaswiadczenie to sama bym go do sądu podała :P

juz dzownilam rozmawialam z kierowniczką powiedziala ze gdzies to dalej zglosi ale sprawa ruszy jak bedzie wiecej zgloszen... ogolnie kobieta sie przejela i to ostro... TAKŻE APEL DO WAS MAMY!!! JAK ZAUWAZYCIE ZE COS NIE TAK Z DZIECMI PO TYCH PIELUSZKACH TO DZWOŃCIE!!! Nie zostawiajmy tego!!!! Zadnego zaswiadczenia odemnie nie chcieli. Powiedzieli ze sami bedą robili testy tych pieluszek tylko musza miec wiecej zgloszen. Pozatym ta kobietka wogole zdziwiona nie byla. Ona mowi ze za malos ie przeprowadza testow takich produktów i stad to wszystko!

przybywam z daleka mnie o nazwisko nie pytali. Ale to musi byc krakowski sanepid bo oni to u nas wtedy rusza... jak dla mnie wyglada na to ze sprawa nie zobaczy światla dziennego i tyle...

przybywam z daleka nr moge ci dac tylko ze to bedzie sie wydawalo podejrzane 012 644 91 33 U mojej malej juz widac troche poprawe po tej maści :) i juz sie tak strasznie nie drapie :) to mnie cieszy :D kasbak a jak u was? schodzi to cholerstwo coś?

czesc baby hmmm moja mama pracuje w sanepidzie- niestety 80 km ode mnie- moze by mogla na lewo sprawdzic co tam takiego siedzi;) tylko ja pieluchy nie mam z biedronki po 2- co do kelarza- nie chce wystawic zaswiadczenia to zażądaj xero karty chorobowej- do tegmasz pełne prawo i nik nie może ci odmówić